Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dovolenkár na FOTO urobil v lietadle dusno: Dráma sa začala po návšteve toalety

Martin Johnson Zobraziť galériu (2)
Martin Johnson (Zdroj: Profimedia)

BRISTOL - Nielen o rozruch, ale doslova o horor sa postaral opitý cestujúci na palube lietadla spoločnosti EasyJet. Predtým, ako Martin Johnson (56) nastúpil na palubu, vypil viac ako jednu fľašu vína. V delíriu sa zmenil na ľudského netvora.

Pred odletom z Bristolu do španielskej Malagy Martin Johnson pil, čo mu hrdlo ráčilo. Do lietadla nastúpil v hroznom stave, a tak sa po štarte stroja vybral na toaletu, kde strávil niekoľko minút. Keď otvoril dvere, cestujúcich čakali krušné chvíle.

Mladík nestíhal odlet na dovolenku: VIDEO Odhodlal sa k zúfalému činu s neuveriteľným koncom

Ako píšu britské médiá, opitý muž sa začal vyhrážať, že všetkých na palube lietadla zabije a pilota bodne. Kým zmizol na toalete, cestujúci ho údajne videl popíjať. Letušky museli nepríčetného cestujúceho upokojovať a okamžite zalarmovali pilota. Ten sa rozhodol let otočiť, čo sa však Johnsonovi nepáčilo.

Všetkým 153 cestujúcim zmaril let

„Ak nás pilot otočí, bodnem ho a udriem,“ vyhrážal sa cestujúci. Napriek Johnsonovmu vyvádzaniu sa lietadlo otočilo a vrátilo do Bristolu. Dovolenkár bol po pristátí zatknutý. Za vyvádzanie si bude musieť odsedieť osem mesiacov vo väzení.

Všetkých 153 cestujúcich tŕplo, kým lietadlo opäť bezpečne nepristálo 25 minút po štarte. Ani potom si však nevydýchli, pretože na dovolenky mohli odletieť až nasledujúci deň. Na návrat mali ešte jeden podstatný dôvod – alkoholový extrémista celú toaletu omočil tak, že ju už nikto ďalší nemohol použiť.

Dovolenkár na FOTO urobil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: OpilecLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu