Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Letuška sa zľutovala nad neborákom na FOTO: Dlhých šesť mesiacov ju čakal pred hotelom

Pes sa nakoniec dočkal!
Pes sa nakoniec dočkal! (Zdroj: Facebook/Olivia Sievers)

BUENOS AIRES - Letuška Olivia Sieversová urobila obdivuhodný skutok, vďaka ktorému teraz o nej píše celý svet. Adoptovala najvernejšieho psa na svete! Dlhých šesť mesiacov vysedával pred hotelom čakajúc na svoju obľúbenkyňu.

Nerozlučné priateľstvo medzi ňou a štvornohým chlpáčom sa začalo v januári v blízkosti hotela v Buenos Aires, kde zvykla počas medzipristátí pobývať. Na ulici vtedy stál pes, ktorý podišiel až k nej. Pohladkala ho po srsti, dala mu niečo na zahryznutie, a potom išla ďalej. Pes ju však nasledoval a zastal tesne pred hotelovými dverami, za ktorými zmizla.

Najšťastnejší človek na svete: Unikol pred výbuchom lietadla v Dubaji, o šesť dní druhý zázrak!

Scenár sa opakoval znova a znova, až kým neubehol polrok a Olivia sa nad svojím verným prenasledovateľom zľutovala. Zakaždým zastal pred hotelom a čakal na jej návrat, až dokým sa Olivia nerozhodla, že ho adoptuje a postará sa oňho. Tvrdohlavý pes sa jednoducho rozhodol, že Olivia bude jeho rodinou, a tak sa aj stalo. Letuška ho pomenovala Rubio a odteraz býva vo Frankfurte nad Mohanom spolu s ďalšími dvomi psami, ktorých a Olivia ujala už predtým.

...

Viac o téme: Pes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu