Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík nestíhal odlet na dovolenku: VIDEO Odhodlal sa k zúfalému činu s neuveriteľným koncom

Mladík uteká za lietadlom Zobraziť galériu (5)
Mladík uteká za lietadlom (Zdroj: Foto: youtube)

MADRID - Ľudia sú schopní každý deň vykonávať väčšie a väčšie absurdity. Rozbehnúť sa za lietadlom nie je úplne normálne. Pán, ktorý sa rozhodol pre tento počin, nielen že vystrašil zamestnancov letiska, ale zároveň pobavil veľký počet užívateľov sociálnej siete.

Po tom, ako cestujúci leteckej spoločnosti Ryanair nestihol ani po poslednej výzve nasadnúť do svojho lietadla, rozhodol sa pre absolútne bláznivý čin. Prebehol cez bezpečnostnú kontrolu, keď videl, ako Boeing 737 opustil terminál a zoskočil na rolujúcu plochu. Na videu, kde je tento zúfalý pokus o nemožné zachytený, je vidieť, ako šialene beží za strojom ešte s dvoma batožinami v rukách a snaží sa zabrániť lietadlu vzlietnuť. Personál medzinárodného letiska v Madride ho veľmi rýchlo a rázne uviedol do reality a zastavil ho. 
Mladík nestíhal odlet na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Bizarné zábery zaznamenal jeden z členov pozemnej posádky Adolfo Suarez a uverejnil ho na facebookovej stránke odborového zväzu robotníkov. "Cestujúci neprišiel včas a zmeškal svoj let. Nejako sa mu podarilo obísť bezpečnostné kontroly a dostal sa von medzi lietadlá." 
 
Mladík nestíhal odlet na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Na videu je vidieť, ako muž sedí na okraji nástupného tunela a rozmýšľa nad tým, ako vyskočiť. Po dopade na zem začne mávať rukou v snahe upozorniť na seba. Nakrátko sa zastaví pri pracovníkovi, ktorý sedí v malom vozidle určenom na prepravu batožín. Muž sa chvíľu nato rozbehne smerom k svojmu lietadlu. Vystavil sa tak veľkému nebezpečenstvu.
 
Mladík nestíhal odlet na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Hovorca spoločnosti Ryanair označil tento skutok za "porušenie bezpečnosti." A teraz prichádza to najlepšie. Mladíka nakoniec na palubu lietadla smerujúceho na Kanárske ostrovy pustili. Odborníci tento krok razantne odsúdili, pretože mohlo ísť pokojne o teroristu alebo človeka, ktorý by iným spôsobom mohol ohroziť bezpečnosť posádky boeingu. 
 
Mladík nestíhal odlet na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Bezpečnostné opatrenia letiska skritizovali aj užívatelia. "Ten chlap mal byť zatknutý a mal by mať zakázané využívať leteckú dopravu všetkých leteckých spoločností," vyjadril sa jeden z komentujúcich. Ďalší reagoval úplne opačne: "Nie je to vina cestujúceho, ktorý obišiel bezpečnostné kontroly. Je to na zodpovednosti tých, ktorí kontrolu majú vykonávať."
 

Viac o téme: LietadloLetiskoPasažierPravidláPorušenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu