Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Tri prospešné veci na cvičenie, ktoré vám pomôžu cítiť sa skvelo! Skúsite?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto

Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie, flexibilitu a trávenie. Dovoľte aby sme vám predstavili 3bestsellery, ktoré vám spoločne dajú komplexný návod na to, ako sa cítiť fit a započať životnú zmenu.

Päť Tibeťanov

Séria Päť Tibeťanov vyžaduje iba trochu času a úsilia, dokáže však výrazne zvýšiť nielen fyzickú silu a pružnosť, ale aj duševnú bystrosť. Tí ktorí s jogou iba začínajú, spoznajú oslobodzujúci účinok týchto cvikov na vrodenú energetickú silu ľudského tela a mysle. Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie a trávenie. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárnu sústavu, vedie k hlbokému uvoľneniu a pohode. Toto cvičenie je nielen účinným prostriedkom na oživenie zmyslov, ale aj na aktivizáciu a využitie životnej energie pri sebapremene.

Tri prospešné veci na
Zobraziť galériu (6)

Knihu Päť Tibeťanov preložili do takmer tridsiatky jazykov a desaťročia bola svetovým bestsellerom. Teraz vychádza v novom vydaní, keďže tie predchádzajúce sa vypredali a záujem ľudí sa neznižoval.

Fit za 15 minút denne

Zuzka Lightová sa so svojimi krátkymi, no efektívnymi tréningami stala v oblasti fitnes hviezdou servera YouTube. Fanúšikovia sú nadšení jej pozitívnym prístupom a nasadením – jej videá si pozrelo vyše pol miliardy ľudí.
Vo svojej knižnej prvotine Zuzka prináša 30-dňový tréningový plán, pri ktorom určite spálite prebytočné kalórie a vyrysujete si svaly. Cvičenie je založené na inovatívnej metóde vysokointenzívneho intervalového tréningu a je navrhnuté tak, aby sa dali absolvovať kedykoľvek a kdekoľvek – nepotrebujete drahé prístroje ani permanentku do fitnescentra. V knihe Fit za 15 minút denne nájdete:
– 30-dňový tréningový plán zameraný na schudnutie a posilnenie svalov – iba za 15 minút denne.
– Presné opisy cvikov krok za krokom doplnené fotografiami, aby ste ich dokonale zvládli.
– Stravovací plán s receptami na chutné a zdravé jedlá.
– Základné rady a inšpiratívne podnety od ženy, ktorá prešla dlhú cestu, aby sa stala ženskou tvárou fitnes.

Tri prospešné veci na
Zobraziť galériu (6)

Mimoriadne efektívna a navyše zábavná kniha Fit za 15 minút denne ponúka kompletný návod na získanie postavy snov. Ako vraví Zuzka: „Venujte mi 15 minút denne a ja vám dám pevné telo.“

Z fitka do kuchyne špeciál

Zamávaj všetkým polystyrenovým chlebíkom bez chuti. Všetkým akože zdravým jedlám, z ktorých v skutočnosti rastie zadok a zväčšuje sa brucho. Kľúčom je správna kombinácia jedál, vhodne vybrané potraviny a najmä to, aby ti jedlo chutilo. Bez toho, možno schudneš na pár dní. Ale nie na celý život!

V tejto knihe nájdeš 142 receptov. Od raňajok, cez rýchle snacky, polievky, jedlá mäsité i bezmäsité, zdravé sladké mlsky, až po pochúťky pre návštevy, recepty na výživné pečivo, či zdravé prílohy. Všetky zostavené z poctivých ingrediencií, ktoré nezruinujú peňaženku. Navyše, tieto jedlá ti pomôžu nielen k menšiemu číslu nohavíc, ale i k veľkému množstvu energie! Zlepšia trávenie, imunitu, pleť, často krát i vyriešia problémy s alergiami, či inými zdravotnými problémami. To už za pokus stojí, čo povieš? 

Tri prospešné veci na
Zobraziť galériu (6)

„Môžeš mať výsledky, alebo výhovorky. Nikdy nie oboje!“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu