Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aj pivo má svoj deň D. Oslávte Medzinárodný deň piva s novinkami varenými podľa tradičného zákona!

(Zdroj: PR)

Tento rok je to už po desiatykrát, kedy nadšenci z celého sveta špeciálne oslavujú Medzinárodný deň oficiálne patriaci tomuto zlatému moku , ktorý pripadá na prvý augustový piatok. Pôvodne malý lokálny americký event v Santa Monice sa od roku 2007 rozšíril na celosvetové oslavy vo viac ako 50 krajinách sveta zo všetkých kontinentov.

Desiatky, dvanástky, radlery či špeciály, každému milovníkovi piva chutí niečo iné. Aj preto je tento piatok 5. augusta ideálnym dňom, ako vzdať s priateľmi hold práve tomuto obľúbenému nápoju. Vedeli ste, že v priemere Slovák za rok vypije cca 80 litrov piva?

Užite si teda Medzinárodný deň piva vo veľkom štýle vďaka novinkám, takmer dvom desiatkam druhov piva v pivnom sortimente Kauflandu. Značka Stephansbräu, nováčik v ponuke, je varená podľa stredovekého nemeckého zákona, tzv. „Reinheitsgebot“. Tento najstarší pivný zákon v tomto roku oslavuje 500. výročie.

Podľa neho, resp. na základe vyhlášky bavorského vojvodu Viliama IV. z roku 1516, smie pivo obsahovať iba vodu, jačmeň a chmeľ. Neskôr boli povolené aj kvasinky. Nemecké pivo je typické striktným dodržiavaním procesu výroby bez prídavných látok. Či už sa rozhodnete pre overenú klasiku, alebo nealkoholický variant, zakaždým vás zlatistý mok dokonale osvieži.

Ďalšími pivami z ponuky sú značky Leonsteiner a Ambos, ktoré ponúkajú výnimočné osvieženie. Leonsteiner je v ponuke ako prémiový ležiak či ako radler, pivo s malinovou príchuťou, aj ako nealkoholické pivo. Ambos je v ponuke vo dvoch variantoch.

www.kaufland.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu