Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodičia napísali deťom pred dovolenkou tie najdrsnejšie LISTY: Ich obsah je epický

No nenahnevalo by to aj vás?!
No nenahnevalo by to aj vás?!

LANARKSHIRE - Úzkostliví rodičia sa o svoje deti báli natoľko, že im pred odchodom na dovolenku napísali listy. Ich obsah teraz baví celý internet. Vyzerá to totiž tak, že milé detičky nie sú žiadni anjelici a rodičia sa zľakli následkov ich samostatného života.

„Keď sa váš otec a mama chystajú odísť na dovolenku a majú problémy s dôverou,“ takýto odkaz zavesil Robbie Ewart na Twitter aj s fotografiou svojho domáceho nálezu. Rodičia totiž deťom napísali listy, v ktorých im dôkladne vylíčili všetky svoje obavy a pripevnili ich na nástenku.

Ďalšie dieťa zabudnuté v rozpálenom vozidle: Incident desí rodičov detailom, z ktorého mrazí

„Naša chata nie je drogový brloh ani 24-hodinový bar,“ upozornili mladých rodičia a špeciálne pre Robbieho sestru Katie dodali, že by mali doma neradi návštevu z radov škótskej polície. Urazení súrodenci sa potom s rodičovskými radami pochválili pred celým svetom.

Robbieho tiež varovali, že nemá peniaze utrácať za prostitútky, drogy, lacný alkohol či pizzu. Rodičia sa síce priznali, že obe svoje deti milujú, ale nevyhli sa pichľavej poznámke, že sú ich deti predsa len „kreténi“. Doplnili, aby nezabudli každý deň kŕmiť psa, a keď nebudú mať čo jesť, majú sa obrátiť na starých rodičov, ktorí im donesú sladkosti, pretože si myslia, že sú stále „sladkí a anjelskí“. Keď však urobia čokoľvek zlé, musia rátať s tým, že budú čeliť soptiacemu rodičovského hnevu.

 

...

Viac o téme: DovolenkaRodičiaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu