Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rozruch na internete: FOTO Vyhrnuté šaty, holá zadnica, dievčina sa takto predvádzala v IKEA!

Prečo to urobila? Zobraziť galériu (3)
Prečo to urobila? (Zdroj: weibo)

PEKING/LONDÝN - Vo svete sa denne odohrá neuveriteľné množstvo udalostí. Niektoré si nikto nevšimne, iné sa dostanú až na internet a do ostatných médií. Rovnako ako tieto snímky, ktoré ukazujú mladú ženu spokojne sa prechádzať medzi nábytkárskymi výrobkami s odhalenými intímnymi partiami, hoci na ňu čumia ostatní zákazníci.

Žena (29) má veľký problém: Sex potrebuje 10-krát denne, prišla o priateľov aj prácu

Zábery údajne pochádzajú z jednej z predajní v čínskom Pekingu a zobrazujú zákazníčku, ktorá nemá problém vystavovať na obdiv svoje odhalené spodné partie. Vidno, ako ide dolu eskalátorom a provokatívne sa opiera o nákupný košík v oddelení spální. Žeby si naozaj nevšimla, že sa jej sivé šaty, ktoré mala na sebe, vyhrnuli tak vysoko a každý okoloidúci si mohol pozrieť, čo má pod nimi?

Rozruch na internete: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: weibo)

Fotografie urobil jeden z mužských zákazníkov a neskôr ich zverejnil na sociálnej sieti Weibo, kde sa okamžite stali hitom. "Konečne som sa dozvedel, prečo ľudia v Pekingu milujú nakupovanie v IKEA," napísal jeden z užívateľov. Mnoho ďalších však reagovalo rozhorčene a niektorí dokonca špekulovali, že spoločnosť incident iba zinscenovala v snahe prilákať publicitu. Firma pre portál shaghaiist.com však takéto obvinenia dôrazne poprela. Nie je to podľa nich žiadny reklamný trik.

Rozruch na internete: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: weibo)

Polícia už údajne vystopovala muža zodpovedného za danie obrázkov na internet a prinútila ho odstrániť ich. Identita ženy zostáva neznáma, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Ikea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu