Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialený nápad? Jennifer chce dojčiť svojho priateľa (36), každé dve hodiny mu dáva prsník

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ATLANTA/LONDÝN - Jennifer Mulfordová (36) z Atlanty si dala prestávku v zamestnaní, aby sa mohla naplno venovať dojčeniu svojho nového priateľa Brada Leesona. Vzhľadom na to, že dieťa porodila pred 20 rokmi, musí sa teraz postarať o to, aby sa jej znovu spustilo mlieko. Preto sa dvojica každé dve hodiny venuje tzv. suchému kŕmeniu na oklamanie jej tela, aby dosiahla žiadaný výsledok.

Sex v klube počas tanca: Dievčina klesla na kolená a mužom poskytla orál, dav skandoval

Jennifer bola slobodná, keď narazila na webové stránky o vzťahu, ktorý vzniká pri dojčení dospelých. Keď si čítala, čo všetko takýto zväzok ponúka, závidela ľuďom, ktorí to dosiahli. "Vždy som si užívala dotyky na mojich prsiach pri sexe viac ako čokoľvek iné, takže som vedela, že by sa mi to páčilo," uviedla pre portál thesun.co.uk.

Keď si uvedomila, že presne toto chce aj ona, začala pátrať po partnerovi, ktorý by s ňou zdieľal rovnaké citové puto. Snažila sa ho najprv získať pomocou inzerátu, ale nemala úspech až do chvíle, kedy v jednu noc chatovala so svojím starým priateľom zo školy Bradom. Ten jej prezradil, že má rád ženy s veľkými prsiami, čo vždy zohrávalo primárnu rolu v jeho vzťahoch. Napokon mu ona porozprávala o svojej slabosti a zdalo sa, že muž je pre tento nápad taktiež zapálený.

Čoskoro sa z dvojice stal pár, ktorý si chcel svoje magické puto upevniť práve spoločným dojčením. Keďže však Jennifer nemala mlieko, bolo treba prinútiť jej telo, aby spustilo laktáciu. Každé dve hodiny teda dvojica podstupuje suché kŕmenie, prípadne ak Brad nie je doma, používa žena pumpu alebo svoje ruky. Dokonca majú nastavený budík aj v noci, aby nič nevynechali. Navyše Jennifer užíva aj čaj na podporu tvorby mlieka, bylinné lieky a do svojho jedálnička pridala ovsené vločky či ľanové semienka.

Brad si pochvaľuje tento krok aj zo zdravotného hľadiska, pretože ako fanúšik bodybuildingu sa teší, že prostredníctvom Jenniferinho mlieka sa mu budú dostávať ďalšie živiny. Jennifer je na ich vzťah hrdá, ale hovorí, že kŕmiť na verejnosti ho určite nebude. Pár nevylučuje, že by sa v blízkej budúcnosti zosobášil, ale deti spolu mať nechce, keďže obaja už majú potomkov z predchádzajúcich vzťahov.

Jennifer očakáva, že by sa jej mohlo začať tvoriť mlieko do dvoch mesiacov a potom sa ho bude snažiť udržať si čo najdlhšie. Je uzrozumená s tým, že jej rodina a okolie na ňu budú pravdepodobne pozerať krivým okom, ale je nadšená zo životného štýlu, ktorý si zvolila a nechce ho meniť.

Viac o téme: Dojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu