Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovské pobúrenie na internete: VIDEO Dvojica sexuje v parku za bieleho dňa, pred dieťaťom

Ah jaj! Zobraziť galériu (2)
Ah jaj! (Zdroj: YouTube)

LISABON - Na internete sa objavilo šokujúce video, ktoré ukazuje ženu, ako obkročmo sedí na mužovi a vykonáva sexuálne pohyby, pričom len pár centimetrov od nich je malé dieťa. Polícia v Portugalsku potvrdila, že začala vyšetrovanie po tom, čo zábery urobené náhodným svedkom, vzbudili mimoriadnu pozornosť verejnosti.

Šokovaným cestujúcim vypadli oči: FOTO Mladí milenci začali pred nimi sexovať vo vozni metra

Neidentifikovaná brunetka vyvádza na mužovi za bieleho dňa v parku, pričom jej neprekáža, že okolo nej sa nachádzajú rodiny s hrajúcimi sa deťmi. Obscénna situácia bola natočená v blízkosti mesta Paredes de Coura v regióne Porto na severe Portugalska. Polícia sa teraz snaží zistiť totožnosť páru.

Obrovské pobúrenie na internete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Žena sa navyše ani nijako nesnažila zakryť, čo dvojica robí a v jednej chvíli dokonca hovorí s malým dievčatkom vedľa nich, pričom sa stále pohybuje na svojom partnerovi hore a dole. Nie je zatiaľ jasné, či išlo o jej dcéru, dcérku jej partnera, či spoločného potomka alebo nejakú inú príbuznú.

Znechutení diváci na sociálnych sieťach žiadajú, aby bol pár potrestaný. "Nie sú hodní, aby boli rodičmi. Maloletí by mali byť chránení pred intímnymi úkonmi, ako je tento," uviedla Elvira Nogueiraová. "To, čo som videla v tomto zázname, je perverzné," dodala Susana Pereiraová.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov.

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu