Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najväčší festival plný orgií pobúril dedinčanov: 700 ľudí si k nim príde užiť sex a výmenu manželiek!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Ospalá vidiecka komunita v Anglicku sa pripravuje na príchod 700 účastníkov najväčších európskych orgií. Festival zameraný na výmenu sexuálnych partnerov sa v poli neďaleko dediny Forest of Dean má konať už druhýkrát. Obyvatelia z týchto vyhliadok nie sú práve nadšení a tvrdia, že na ich názor sa nikto nepýtal.

Šokovaným cestujúcim vypadli oči: FOTO Mladí milenci začali pred nimi sexovať vo vozni metra

Napriek pokusom udržať miesto trojdňovej akcie v tajnosti, si usporiadatelia rezervovali rovnaké miesto ako vlani. Obyvatelia sa však už minulý rok sťažovali na hlasnú hudbu a niektorých rozrušili aj transparenty hlásajúce heslá ako: "Tri je magické číslo".

Festival je považovaný za najväčšiu open-airovú akciu svojho druhu v Európe s počtom lístkom 700, čo je o 200 viac ako vlani. Táto tradícia trvá už od roku 2013 a okrem živej hudby a dídžejov nechýbajú ani sprievodné akcie, ako sú napríklad zápasy v želé či iné herné zóny.

Najväčší festival plný orgií
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Novinkou pre rok 2016 sú izby v hotelovom štýle. Tí, ktorí nie sú ochotní si za ne priplatiť mastnú sumu, môžu použiť vlastné stany či karavany alebo prenajať si stany s penovými matracmi, kobercami, prikrývkami a osvetlením.

Šialený nápad? Jennifer chce dojčiť svojho priateľa (36), každé dve hodiny mu dáva prsník

Cena trojdňového lístka pre páry činí 180 libier (cca 230 eur), pre slobodných mužov 150 libier a pre ženy iba 100 libier. Majitelia vstupeniek sú však varovaní, že tí, ktorí budú na verejnosti od pása nadol nahí, alebo sa budú pokúšať o sex napríklad vo vírivke, budú vyhostení.


Najväčší festival plný orgií
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jeden z miestnych obyvateľov si však nemyslí, že to akcii dodá na vážnosti. Aj keby si okolo seba postavili vysokú stenu, tá určite nezaručí žiadané súkromie. Takéto veci by sa podľa neho mali odohrávať za zatvorenými dverami, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: SexOrgieSwingers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu