Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Louise sa pochválila na webe novou práčkou: Z FOTO boli diváci úplne vedľa, toto veru nečakala

Ale, ale, no toto?! Zobraziť galériu (2)
Ale, ale, no toto?! (Zdroj: Currys)

LONDÝN - Louise z anglického mesta Stevenage sa podarilo na stránke firmy predávajúcej elektroniku zanechať oveľa viac, ako len nadšenú recenziu na novú práčku. Žena si pravdepodobne nevšimla, že pri fotografovaní zachytila v odraze aj samu seba, ako kľačí pred novým technickým výdobytkom iba v nohavičkách a hanba bola na svete.

Mal to byť nevinný INZERÁT o predaji gauča: Dievčina zverejnila viac ako chcela, hanebné FOTO

Louise dala novej práčke za 400 libier (cca 470 eur) desať bodov z desiatich a v komentári si ju nevedela vynachváliť. Podľa nej má celkom pekné veľké dvierka a hrá peknú melódiu, keď skončí s čistením bielizne, čo sa jej veľmi páči. Vo svojom nadšení si však asi neuvedomila, že na priloženej fotografii zanechala aj svoj odraz. Vidno, ako pred práčkou kľačí len v nohavičkách a veľa nej spí pes.

Fotografia nie je vhodná pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Louise sa pochválila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Currys)

Vyzývavý záber s odhaleným poprsím sa okamžite stal najklikanejšou recenziou na webových stránkach spoločnosti s viac ako 1100 zhliadnutiami za 24 hodín. Podľa portálu mirror.co.uk však už prišlo k odstráneniu snímky. Či tak firma urobila na žiadosť dotknutej ženy, na základe upozornenia internetových užívateľov alebo z vlastnej iniciatívy, nie je známe.

Viac o téme: PráčkaRecenzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu