Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhoršie skúsenosti zo spolubývania: Tajomstvá, na ktoré doplatili nevinní cudzí ľudia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - So zdieľaním ubytovania s cudzím človekom má skúsenosť nejeden z nás. Tí šťastnejší zdieľajú len byt, menej spokojní väčšinou izbu. Ak ste sa našli v skupine nespokojných, možno zistíte, že trpíte iba rozmaznanou túžbou po pohodlí. Prečítajte si, kto je na tom horšie ako vy.

Ľudia na Twitteri sa anonymne zdôverili s nezabudnuteľnými spomienkami na svojich spolubývajúcich s tými najhnusnejšími návykmi. Keďže mnohí mladí si byt nemôžu dovoliť kúpiť, jediným riešením je spoločné ubytovanie s cudzími. Aj keď majú mnohí šťastie, predsa len sa nájdu výnimky, ktoré zverejnil Mirror.

Najtrápnejšie výhovorky sexuálnych deviantov: Naivné príbehy, ktorými chceli nachytať lekárov

„Raz som žil s chalanom, ktorý otváral všetku moju poštu (vianočné darčeky objednané online) a obsah potom predával,“ zdôveril sa so spomienkou na drzáňa ochudobnený muž. O niečo menej nepríjemnú skúsenosť mal Clarke, ktorý býval s párikom vyžívajúcim sa v zhotovovaní nahých fotiek. Tie potom Clarke nachádzal kade-tade po byte. Na skúsenosť Ellen to však nesiaha – tá našla na kuchynskom dreze pohár plný spermií. Nikdy nezistila, kto zo spolubývajúcich ho naplnil.

Vymočil sa do hrnčeka

Absolútny šok zažila jedna zo žien, ktorej spolubývajúca mala abnormálne negustiózneho chlapa. Jedného večera ho nachytala pri nechutnom čine – keď vošla do kuchyne a rozsvietila svetlá, uvidela ho tam stáť a močiť do hrnčeka.

Paranoidná matka zničila chlapovi život: Stačil tento POST na Facebooku

Bezkonkurenčnú spolubývajúcu mal Clarke. Keď sa ráno zobudil, prvý pohľad mu padol na ňu. Sedela totiž pred ním na stoličke v jeho izbe. Keď sa jej spýtal, čo to má znamenať, odvetila, že ho chcela vidieť spať. Na spolubývajúceho nezabudne ani muž, ktorého ďalší človek v byte poriadne nahneval. Nielenže nezaplatil ani jeden nájom, ale predstieral tri vlámania a vyparil sa po tom, ako po prehýrenej noci zanešváril pohovku.

John sa zdôveril so sexuálnym zážitkom, z ktorého má dodnes nočné mory. Počul totiž vydávať isté dievča v izbe nad ním sexuálne zvuky podobajúce sa na prechod vlaku. Martha mala zasa spolubývajúcu, ktorá sa vyvracala do drezu a upchala ho tým. Vzápätí však odišla na dva dni k svojmu priateľovi a odmietla zaplatiť za služby údržbára.

Najhoršie skúsenosti zo spolubývania:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ruky si sušil o záclony

„Moja spolubývajúca použila moju osobnú hubku na telo na vyčistenie umývadla po tom, ako si umyla nohy. Nemala však už námahu umyť ju,“ zdôverila sa Eris. Nie je však nad spolubývajúce, ktoré milujú zvieratá. Jedna taká neustále vodila do bytu nahnevanej spolubývajúcej pouličné psy a snažila sa po nich zahladiť stopy. Výkaly napríklad ukryla pod koberec. A nielen tam!

Istá dáma uviedla, že jej nespôsobný spolubývajúci močil do plechovky a počas prvých šiestich týždňov zdieľania bývania ho nevidela čistiť si zuby. Nahnevaná na spolubývajúcu bola aj Andrea, ktorá po návrate z cudziny zistila, že jej do izby na dva týždne „dočasne“ ubytovala sestru.

Melanie bývala s človekom, ktorý si sušil ruky o záclony a žiarovky hádzal do otvoreného ohňa, aby videl, čo sa bude diať. O bodke za čiernym dňom v práci môže hovoriť mladík, ktorému dali výpoveď. Keď prišiel do podnájmu, poriadne ho prekvapil aj spolubývajúci – požiadal ho, aby opustil byt.

Najhoršie skúsenosti zo spolubývania:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: PodnájomSpolubývajúci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu