Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Školák našiel spôsob, ako si uľahčiť test a splniť zadanie: Výsledok je geniálny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Zadanie možno znelo trochu inak, ale treba priznať, že žiak sa s ním potrápil svojím vlastným spôsobom a za riešenie by mal dostať plný počet bodov. Aspoň to si myslia internetoví užívatelia, ktorí videli, ako chlapec jednoducho prekabátil "systém".

Učiteľka zadala najlepšiu domácu úlohu, internet jasá: FOTO Dôkaz, prečo ju žiaci tak milujú

Hodiny matematiky nemusia byť pre každého práve zábavné, ale niekedy, keď sa nad riešením problému zamyslíte, ako tento chlapec, možno zistíte, že väčšina pravidiel môže mať svoje výnimky. A ak nemá, tak si ich vytvoríte.

Svedčí o tom fotografia zverejnená na portáli Imgur, kde chlapcov príbuzní ukázal, ako sa synovec dokázal vysporiadať so zadaním úlohy pre sedemročných žiakov, ktoré znelo, že majú dané číslice napísať na určitom mieste.

View post on imgur.com

 

Žiak pravdepodobne trochu zmätený tým, čo od neho chcú, napísal dané číslo na každom mieste a tým si zabezpečil, že jeho odpoveď je tak či tak správna. Aj keď pravdepodobne učitelia by to mohli chápať, ako "podvod", neporozumenie či lenivosť, internetoví užívatelia majú jasno v tom, že chlapec by mal dostať za svoju metódu jednotku s hviezdičkou. "Treba pracovať chytrejšie, nie tvrdšie," okomentoval to jeden z nich.

Viac o téme: Test Škúška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu