Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudia sa bavia: Internetom koluje FOTO ženy, ktorá nikdy nevstane z postele ľavou nohou

No teda, dve rovnaké nohy.
No teda, dve rovnaké nohy. (Zdroj: imgur.com)

BRATISLAVA - V módnej brandži a aj vo svete celebrít to funguje tak, že fotografia bez retuše sa už ani neocitne v žiadnom médiu. V snahe o vylepšenie ženskej krásy však grafici občas zabúdajú na to, že niektoré proporcie po ich zásahu vyzerajú nielen divne, ale dokonca sa k telu ani nehodia. Pravdepodobne ani nasledujúci zásah photoshopu nemá na svedomí profesionál, pretože inak by si po sebe skontroloval, či majú všetky devy správne končatiny.

Žena požiadala ľudí, aby upravili jej romantickú FOTO z dovolenky: Trpko to oľutovala

Na portáli Imgur, ale aj iných stránkach venovaných zábavným fotografiám, obrázkom a kiksom, sa objavil záber, na ktorom sa nachádza pätica sexi dievčat. Jedno z nich sa však vyznačuje zvláštnou fyzickou anomáliou, ktorú asi nemá už na prvý pohľad od narodenia. Akosi sa grafikovi podarilo pri vylepšovaní nechať jej dve pravé nohy.

View post on imgur.com

Na margo nevydarenej práce sa pod snímkou kopia vtipné, aj keď trochu uštipačné a škodoradostné komentáre. "No čo, ja mám obe ruky ľavé," napísal jeden z užívateľov. "Ešteže nemá dva penisy," dodal ďalší. "Zato nikdy nevstane ľavou nohou," rypol si iný. "Predpokladám, že je fantastická tanečnica," znel ďalší názor. "Zašla veda príliš ďaleko?" pýta sa neprajník.

Niektorým sa však celkovo nepáči tvar nohy, ktorá vyzerá byť zdeformovaná hlavne v oblasti lýtka.

Viac o téme: Photoshop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu