Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Super správa: Existuje spôsob, ako môžete vymazať SMS predtým, než si ju príjemca prečíta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Už ste niekedy oľutovali poslanie sms správy? Určite že áno, každému z nás sa to už stalo. Zatiaľ čo donedávna vám kvôli tomu ostali len oči pre plač, teraz máme riešenie. Existuje totiž spôsob, ako vymazať esemesky ešte predtým, než si ich príjemca prečíta.

Na mobile stlačíte "OK" a esemeska sa odošle. Lenže v tom momente sa zhrozíte, pretože si uvedomíte, že ste to prehnali, alebo ste ju omylom poslali inej osobe. Doteraz neriešiteľná situácia a zdroj vtipov, prípadne trápnych situácií. No tomu už je koniec. Nová aplikácia "Privates" totiž sms správu dokáže vymazať z príjemcovho telefónu. Musíte však konať rýchlo, pretože sa to dá len dovtedy, kým si ju neprečíta. 

Super správa: Existuje spôsob,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/protect your privates)

Aplikácia pracuje s troma úrovňami zabezpečenia - stredné, vysoké a extrémne vysoké, vďaka ktorým vie vymazať neželanú esemesku po troch, dvanástich, resp. 24 hodinách. Privates disponuje aj optickou funkciou, ktorá zachytí reakciu príjemcu po tom, ako si správu prečíta. 

Super správa: Existuje spôsob,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/protect your privates)

Autorom aplikácie s bizarným názvom je doktor Isaac Datikashvili. "Najprv som ju chcel pomenovať len Private (Súkromie). Potom som ale na koniec pridal "s". Až potom som si uvedomil, že to má dvojitý význam (privates v angličtine znamená intímne partie alebo genitálie, pozn. red.)," vysvetlil. 

V súčasnosti je aplikácia dostupná len pre operačný systém iOS firmy Apple, pracuje sa však už aj na verziách pre Windows a Android. 

Viac o téme: SmsAplikácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu