Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO ako dôkaz, prečo nič neobjednávajte z Číny: Tínedžerka si kúpila šaty na ples, dostala brak

Alivia má na šaty ťažké srdce Zobraziť galériu (3)
Alivia má na šaty ťažké srdce (Zdroj: Twitter)

DECATUR - Ak nakupujete na internete, musíte rátať s možnosťou, že nie vždy sa vaše očakávania stretnú s realitou. Sklamanie narastá v prípade, že ste za tovar zaplatili nekresťanské peniaze. Nedávno ho zažila jedna mladá Američanka, ktorá si z Číny objednala šaty na školský ples. Dorazila handra vhodná akurát tak na umývanie schodov.

Alivia Briggsová z Alabamy si pred pár týždňami objednala z čínskej stránky Allanhu šaty na stužkovú. Očakávala róbu, ktorá z nej urobí kráľovnú večera, no realita bola oveľa drsnejšia. Šaty, ktoré jej prišli, totiž vyzerali skôr ako prikrývka, ktorú by jej babka hodila na posteľ. Na internete zverejnila porovnanie tých, ktoré reklamujú na webe, a šiat, ktoré jej poslali. Plne chápeme, prečo je sklamaná. 

FOTO ako dôkaz, prečo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

FOTO ako dôkaz, prečo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Sedemnásťročná školáčka sa pozastavuje nad Swarovski efektom, ktorý by mal zdobiť oblasť v okolí pliec. V skutočnosti totiž ide o kus nažehľovacej bielej čipky a ani farba samotných šiat je je celkom taká, ako na obrázku. Rozdielov je tam už na prvý pohľad naozaj dosť. "Zaplatila som viac ako 230 dolárov (198 eur) za deku z dierami a nažehľovačkou. Pomóóóc," posťažovala sa. A právom; človek by za takú sumu čakal určite omnoho viac. 

FOTO ako dôkaz, prečo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Alivia akoby tušila, že zakúpené šaty nebudú vyzerať celkom podľa jej predstáv, zabezpečila si plán B. A ten nakoniec musela aj využiť, keď si na školskú slávnosť nakoniec obliekla krásne dlhé zelené šaty. 

Viac o téme: ČínaŠatyNakupovanie na internete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu