Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šialené zážitky egomaniaka: Spal som s 2500 ženami a neverím v bezpečný sex

Danny Wagster Zobraziť galériu (5)
Danny Wagster (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Danny Wagster pracuje ako osobný tréner, je slobodný a v blízkej budúcnosti sa neplánuje usadiť. Tomu zodpovedá aj jeho životný štýl, ktorý je pomerne kontroverzný. Vyhľadáva známosti na jednu noc, pričom sa netají tým, že za týždeň stihne obšťastniť aj niekoľko rôznych žien. Navyše, bez okolkov priznáva, že tak robí bez akejkoľvek ochrany.

Keď mal Danny osemnásť rokov, začal pravidelne cvičiť a vyformovala sa mu postava vďaka čomu si čoraz všímalo opačné pohlavie. Využil to vo svoj prospech. Hoci mal priateľku začal spávať aj s inými ženami. Počas dvoch rokov, čo boli spolu, sa za jej chrbtom vyspal s ďalšími päťdesiatimi slečnami. 

Šialené zážitky egomaniaka: Spal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

"Nie som na to hrdý, ale bol som mladý. Pozornosť žien mi lichotila," vraví 27-ročný mladík, ktorý mal za posledných desať rokov až 2500 rôznych partneriek. "Môj sexuálny život je rýchly a zbesilý. Keď idem von, ženy sa na mňa hádžu. Za týždeň ich vystriedam päť alebo šesť." Wagster priznáva, že na sexe je závislý. Najdlhšie dokázal bez neho vydržať dva dni. Keď som s dievčaťom, ktoré ma priťahuje, chcem sa s ňou milovať neustále. Sexoval už snáď všade - vo verejnom parku, na toaletách pre zdravotne postihnutých, v kluboch či krčmách. Zažil už švédsku trojku, aj sex so štyrmi ženami na hoteli v priebehu 24 hodín. "Nemal som ani čas prezliecť periny," zažartoval. 

Šialené zážitky egomaniaka: Spal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Šialené zážitky egomaniaka: Spal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Danny svoje milenky spoznáva na Facebooku, Instagrame i v striptízových kluboch. Džentlmen práve nie je. "Mám rád krásne dievčatá, ale alkohol niekedy skreslí váš úsudok. Ak sa ráno zobudím a vedľa mňa leží nie príliš atraktívna žena, zavolám jej taxík a pošlem ju von, aby naňho počkala tam. Raz som sa zobudil vedľa ženy, ktorá mala nos ako Boeing 747. Utiekol som von oknom, pričom som si na nohy našuchol tenisky jej dcéry. Tak ma vystrašila, že som u nej nechal aj svoju koženú bundu," spomína na niektoré zo svojich bizarných zážitkov. 

Lolitka (23) si nevie vynachváliť sex s milencom (62): Jeho vek je pre posteľ úžasný!

Myšlienka byť zamilovaný Brita príliš neláka. Možno to pramení aj z toho, že jej v detstve veľa nedostával. Jeho otec mal dvanásť detí s piatimi ženami a ani vzťah s matkou nebol bohvieako vrelý. Kamaráti mu nepovedia inak ako mužská šľapka, čo v podstate aj vyjadruje spôsob, akým Danny žije. K tomu všetkému priznáva, že bezpečný sex nie je niečo, čím by sa riadil. Kondóm použije len vtedy, ak ho o to žena vyslovene požiada, inak ide "naostro". Napriek tomu sa nebojí, že sa niečím nakazí, vraj dokáže povedať už od pohľadu, či má dievčina nejakú sexuálne prenosnú chorobu alebo nie. V dôsledku nepoužívania prezervatívu vlani oplodnil niekoľko dievčat. Všetky išli na potrat. 

Šialené zážitky egomaniaka: Spal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Danny nevylučuje, že sa neskôr usadí. Musí to byť ale s niekým, kto je osobnosť. Musí to byť silná žena, ktorá mu povie, že nesúhlasí s tým, čo robí. Medzitým ale mieni pokračovať v užívaní si telesných slastí, čo mu vraj ide výborne. "Som dobre obdarený, v sexe sa hodnotím na jedenásť bodov z desiatich. Dokážem uspokojiť každú ženu," dodal sebavedomý mladík. 

Viac o téme: PlayboySex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu