Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Peklo na pracovnom pohovore: Tínedžerka (19) sa musela vyzliecť a mať sex so šéfom

Denisse právnika zažalovala. Zobraziť galériu (3)
Denisse právnika zažalovala. (Zdroj: FB)

NEW YORK - Mladá žena prišla na pohovor do newyorskej advokátskej firmy, aby sa uchádzala o pozíciu recepčnej, ale to, čo naozaj zažila, jej spôsobilo traumu. Denisse Villalta tvrdí, že ju právnik Sunny Barkats sexuálne zneužil, začal sa jej vyhrážať a navrhoval jej, aby išla do trojky s ním a jeho ženou.

Učiteľku (24) vyhodili z práce: VIDEO Počas dovolenky urobila niečo, čo v škole nepredýchali

Zakladajúci partner JSBarkats pri interview zamkol Denisse vo svojej kancelárii, kde sa musela vyzliecť a spraviť mu orál. Advokát tiež od nej údajne požadoval, aby si to rozdala s ním a jeho ženou, za čo jej prisľúbil miesto koncipientky s vyšším platom. Na druhý deň po príchode do práce sa scenár opakoval. Barkats si ju zavolal do kancelárie, kde mu musela znovu spraviť orál a potom mali sex, pri ktorom ju škrtil. "Keď ťa prichytím s niekým iným, zabijem ťa. Teraz patríš mne," mal sa jej vyhrážať vplyvný muž, ktorý však tvrdil, že ak bude poslušná, čakajú ju darčeky a byt na Manhattane.

FOTO Peklo na pracovnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

To už však Denisse nezvládla a keď jej Barkats povedal, že sa musí nechať pred prijatím otestovať na pohlavne prenosné choroby, tvárila sa, že odchádza k lekárovi a viac sa nevrátila. Právnik jej potom poslal niekoľko výhražných správ, vrátane fotografie, v ktorej drží v ruke nôž na steaky. Hoci sa incident odohral ešte v októbri 2014, nešťastná žena podala žalobu na právnika až teraz. "Bola som veľmi zmätená, prečo sa zrazu pohovor uberá smerom, akým sa uberá. Vzala som tú prácu, pretože som bola na dne. Bola som veľmi mladá a nechcela som pochopiť, ako veľmi," uviedla dnes 21-ročná obeť, ktorá mala finančné dlhy a potrebovala zaplatiť školné aj pokrytie zdravotnej starostlivosti.

FOTO Peklo na pracovnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Právnik Sunny Barkats sa proti obvineniam bráni a vraví, že sú úplne absurdné. Podľa neho je Denisse expriateľka jeho švagra a snaží sa vyrovnať skóre. Na súde sa vraj ukáže, na čej strane stojí spravodlivosť. Žena žaluje právnika za citovú ujmu o presne nešpecifikovanú sumu, informoval portál The Daily News.

Viac o téme: SexSunny BarkatsDenisse Villalta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu