Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Učiteľka (24) si užívala sex so žiakom (13) a otehotnela: Jeho rodina nemala nič proti

Alexandria Vera Zobraziť galériu (2)
Alexandria Vera (Zdroj: FB)

HOUSTON - Americká polícia zatkla mladú učiteľku, ktorá čelí obvineniu z priebežného sexuálneho zneužívania iba 13-ročného žiaka. Dvojica mala mať spolu od septembra minulého roka pravidelný pohlavný styk, pri ktorom pedagogička dokonca otehotnela. Najzarážajúcejšie na celom otrasnom prípade je podozrenie, že sa tak malo diať s vedomím a podporou chlapcovej rodiny.

Profesor a študentka: VIDEO Sexovali priamo v učebni na stole, netušili, že majú svedka

Učiteľka angličtiny Alexandria Vera sa prvýkrát so žiakom stretla počas letnej školy na Stovall Middle School v Houstone, v štáte Texas. Po tom, čo sa raz neukázal v triede, mu dala svoje telefónne číslo cez Instagram. To bol však len začiatok, neskôr po neho prišla autom, v ktorom sa bozkávali. Na druhý deň nakoniec zavítala k chlapcovi priamo domov, keď jeho rodičia boli preč. Vtedy malo dôjsť k pohlavnému styku.

Vera tvrdila, že rodičia žiaka nielen vedeli o ich vzťahu, ktorý schvaľovali, ale dovolili mu tráviť u nej noci, počas ktorých sa pravidelne oddávali sexuálnym aktivitám. Ráno ho vysadila u rodičov, aby chytil autobus do školy. Vzťah medzi nimi sa vraj prehlboval a trávili spolu veľa času. Podľa súdnych správ učiteľka uviedla, že v januári otehotnela, o čom boli upovedomení aj rodičia chlapca a vraj sa na potomka veľmi tešili.

Učiteľka (24) si užívala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Vera, ktorá už jedno dieťa má, však napokon išla na potrat po tom, čo sa vo februári v škole nečakane objavili ľudia z úradu na ochranu maloletých a vypočúvali chlapca aj pedagogičku. V tom čase učiteľka ich vzťah poprela, hoci sa mala "zaľúbená" dvojica správať nevhodne aj na verejnosti a niektorí zo svedkov videli, ako žiak napríklad plesol učiteľku po zadku.

Učiteľka (27) zviedla žiaka v aute, sexovali spolu pol roka: Po ortieli na súde vykríkla od hrôzy

Správy a hovory v telefóne ju však usvedčili. Vedenie školy ju v apríli suspendovalo a poslalo na "administratívnu" dovolenku. V prípade uznania vinnou jej môže hroziť dlhoročný pobyt za mrežami, informoval portál click2houston.com.

Viac o téme: SexŽiakUčiteľkaAlexandria Vera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu