Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Učiteľka (27) zviedla žiaka v aute, sexovali spolu pol roka: Po ortieli na súde vykríkla od hrôzy

Lauren Coxová Zobraziť galériu (3)
Lauren Coxová (Zdroj: Met Police, FB)

LONDÝN - Britská učiteľka Lauren Coxová vykríkla od hrôzy, keď ju sudca poslal do väzenia na 12 mesiacov za to, že mala pohlavný styk so školákom. Sexuálny vzťah so 16-ročným chlapcom, ktorý trval pol roka, odhalila jeho matka. Začať si so žiakom pedagogička neváhala, hoci bola čerstvo vydatá.

Učiteľku (24) vyhodili z práce: VIDEO Počas dovolenky urobila niečo, čo v škole nepredýchali

Sudca Adam Hiddleston uviedol, že jej prenasledovanie obete začalo len šesť mesiacov po svadbe. Po prevalení sa škandálu sa musela vrátiť späť do rodičovského domu. "Vzťah medzi vami a obeťou sa zmenil, dalo by sa povedať, že prekročil hranicu. Vplyv na obeť bol značný. Opísal, že ste mu zdôrazňovali, že ide o tajomstvo, čo ho viedlo k dištancovaniu sa od svojich priateľov a rodiny. Neustála nutnosť klamať ho priviedla k depresii," povedal sudca a dodal, že s najväčšou pravdepodobnosťou už Coxová nikdy nebude môcť znova pracovať s deťmi.

Učiteľka (27) zviedla žiaka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Met Police, FB)

Bývalá učiteľka zemepisu po celý čas pojednávania plakala, ale ospravedlnila sa aspoň rodine chlapca, ktorá sedela na verejnej galérii. Do tínedžera sa vraj zamilovala a verí, že tieto city boli vzájomné. Okrem 12 mesiacov väzenia ju tiež na 10 rokov zapíšu do registra sexuálnych delikventov.

Coxová zviedla školáka po tom, čo mu ponúkla odvoz domov zo školy a povzbudila ho, aby ju objal. Ich vzťah začal naberať na obrátkach a pár mal sex v aute, v jeho dome aj v jej dome. Učiteľka taktiež posielala žiakovi nahé fotografie, alebo také, na ktorých ukazovala sexuálne praktiky.

Učiteľka (27) zviedla žiaka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Met Police, FB)

Coxovú zatkali vlani v septembri, ku svojim činom sa priznala, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: SexŽiakVäzenieUčiteľkaLauren Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu