Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najznámejšej americkej astrologičke načúva celý Hollywood: Čím viac hviezdy študujem, tým...

Susan Millerová je najznámejšou americkou astrologičkou
Susan Millerová je najznámejšou americkou astrologičkou (Zdroj: YouTube)

PARÍŽ - Newyorská astrologička Susan Millerová, ktorej predpovede sledujú milióny užívateľov internetu a ktorá veští predným módnym tvorcom aj hviezdam Hollywoodu, chce svoje umenie urobiť pragmatickejším. Vyhlásila, že vychádza jedine z astronomických údajov od Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA). Dešifruje pôsobenie hviezdnych konštelácií na naše životy, napísal francúzsky týždenník L'Express.

"Plan by the planets" (Plánuj podľa planét), presviedča pravidelne svojich 215-tisíc predplatiteľov na Twitteri. Tejto šesťdesiatničke načúva svet módy a celý Hollywood. Od tej doby, čo v decembri 1995 založila svoju internetovú stránku Astrology Zone, sa počet jej obdivovateľov prudko zvyšoval. A jej mesačné predpovede, ktoré sú zadarmo, sú ako evanjelium pre viac ako 6,5 miliónov návštevníkov mesačne. 

V roku 2014 jej predpovede konzultovalo 50 miliónov ľudí. Medzi nimi aj herečka a módna návrhárka Mary-Kate Olsenová, herečka Lindsay Lohanová či spevák a producent Pharrell. Na radu sa jej pýtajú mnohé módne domy ako Chanel alebo Dior. Ako si Susan vysvetľuje zvýšený záujem sveta módy o astrológiu? "Ľudí z módnych kruhov astrológia obzvlášť priťahuje, pretože sú obdarení zvýšenou citlivosťou. Majú otvorenejšiu víziu módy a nemajú strach hľadať odpovede mimo vyšľapaných chodníkov." 

Millerovej rady nikdy nenapadajú na neúrodnú pôdu. Nevhodná konštelácia hviezd viedla už mnohých k tomu, že odložili podpísanie zmluvy alebo dokonca módnu prehliadku. Nálepuku všetkyne dobrých správ ale odmieta. Nič vraj nie je dopredu pevne určené. "Čím viac hviezdy študujem, tým viac verím v slobodnú vôľu," zveruje sa.

A na záver otázka - skrýva pre nás rok 2016 nejaké prekvapenia? Aké budú najšťastnejšie okamihy najbližších mesiacov? "Budúcnosť predpovedať neviem. Ale keď mi dáte zoznam kandidátov v prezidentských voľbách v USA, môžem označiť toho, kto má najlepší potenciál," uzatvára astrologička. 

Viac o téme: AstrologičkaAstrológiaSusan miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu