Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO brutálneho útoku: Gang tínedžeriek sa vrhol na dievčinu, nemala šancu

Útok prišiel znenazdajky Zobraziť galériu (3)
Útok prišiel znenazdajky (Zdroj: YouTube)

COLUMBIA - Tri dievčatá boli obvinené z toho, že brutálne dobili jednu svoju rovesníčku na brehu rieky v americkom štáte Južná Karolína. Nedali jej žiadnu šancu a a tínedžerke navyše nepomohli ani okoloidúci ľudia.

O ženách sa hovorí ako o nežnejšom pohlaví, no nasledujúce video to dokonale vyvracia. Zachytáva, ako sa tri dievčiny vrhli na nič netušiacu ženu oblečenú len v bikinách a ležiacu pri rieke Saluda v hlavnom meste Columbia. Sedela práve na kameni na brehu, keď k nej podišla jedna z členiek gangu a vylepila jej. Potom sa pridali aj ostatné ženy, ktoré obeť hodili na zem, surovo ju bili a škrabali po celom tele. 

VIDEO brutálneho útoku: Gang
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Beštiálnemu útoku, ktorý sa odohral v polovici marca, sa prizeral dav asi tridsiatich ľudí. Jedna žena sa dievčatá pokúsila od seba dostať preč, no neďaleko stojaci muž jej povedal, aby nezasahovala a nechala to tak. "Nikto z tých tridsiatich okolostojacich ľudí sa ma nezastal. Je to patetické," povedala napadnutá žena, ktorá si neželala zverejnenie svojej identity. 

VIDEO brutálneho útoku: Gang
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V dôsledku útoku utrpela otras mozgu a zlomeninu nosu. Polícia z napadnutia a ublíženia na zdraví obvinila osemnásťročnú Arlindu Craftovú, devätnásťročnú Anns Leigh Hillovú a dvadsaťročnú Megan Williamsovú. Neskôr vysvitlo, že Williamsová a Craftová svoju obeť šikanovali pred časom aj v škole, ktorú navštevovali. Mladá žena sa teraz bojí o svoju bezpečnosť, pretože úrady trojicu obvinených po zaplatení kaucie prepustili na slobodu. 

Viac o téme: GangUsa útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu