Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž na VIDEU dokazuje, že je nesmrteľný: Mimoriadne schopnosti objavil už v detstve

Karim Husajn Zobraziť galériu (3)
Karim Husajn (Zdroj: Youtube/CCTV Africa)

KÁHIRA - Priatelia a známi ho prezývajú Faraón - každý deň totiž v ľuďoch tento muž vyvoláva vážne podozrenie, že je nesmrteľný! Pozrite sa, čo robí vo voľnom čase a presvedčí vás, že pozemské zákony neplatia pre každého rovnako.

Egypťan Karim Husajn je jedno veľké prekvapenie za druhým. Tento bizarný rekordman ľuďom vo voľnom čase ukazuje, ako ťahá nákladiak v zuboch, dvíha pomocou nich ťažký nábytok či chodí po rozbitom skle bez jediného škrabanca. A potom si spokojne ľahne na chrbát a vy mu môžete na bruchu rozbíjať tehly.

Kolja (7) na VIDEU je fenomén: Po zásahu elektrickým prúdom má nadprirodzené schopnosti!

Karim sa správa, akoby necítil vôbec žiadnu bolesť. Kolujú o ňom fámy, že s mliekom vypije aj pohár, a keď sa ide dať do salóna ostrihať, prehltne aj kaderníčkine nožnice. Potom si ešte prázdne miesto v žalúdku zaplní výdatnou porciou surového mäsa.

Muž na VIDEU dokazuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CCTV Africa)

Muž na VIDEU dokazuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CCTV Africa)

Podľa The Nation v sebe Karim objavil jedinečné schopnosti v čase, keď mal iba sedem či osem rokov. Zistil, že jeho telo sa veľmi ľahko dokáže vyrovnať s bolesťou bez toho, aby bolo zranené. Jeho pokusy zašli až tak ďaleko, že ako dôkaz svojich nadprirodzených schopností zjedol britvu. Karim je dnes hrdý otec troch synov, ktorý tvrdí, že otcov talent zdedili aj deti. Faraón o sebe súčasne vyhlasuje, že je každým dňom zdravší a silnejší.

Viac o téme: Karim HusajnFaraón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu