Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fenomén, ktorý odhaľuje tajomstvá čítaním myšlienok, alebo je len dobrý pozorovateľ?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark)

Thorsten Havener je autor, ktorého si tisíce Slovákov zamilovali vďaka jeho bestsellerom ako Mysli si, čo chceš alebo Nemyslite na modrého slona.

Thorsten je fenomén. Už počas štúdia urobil neobyčajný objav: skôr, ako profesori na prednáškach vypovedali ďalšie slová, vedel, čo bude nasledovať. Začal sa zaoberať silou myšlienok a rečou tela.

Po intenzívnom tréningu sa u neho vykryštalizovala schopnosť vidieť myšlienky a emócie aj bez vypovedaných slov. Netvrdí, že má nadprirodzené schopnosti, zameriava sa na prirodzené vlastnosti človeka, na ktoré sa v modernej spoločnosti zabúda.
Takže za jeho umením nie je ani mágia, ani kúzla, je to len pozorné sledovanie človeka, ktorému vás naučí v jeho knihách.

Je to neobyčajný talent, ktorý vie čítať v ľuďoch, vie ich ovplyvniť, bez toho, aby si to všimli a ovláda umenie nepozorovateľnej sugescie....

Vidí so zavretými očami, počuje nevypovedané a dotkne sa Vás bez toho, aby bol vo Vašej blízkosti....

Fenomén, ktorý odhaľuje tajomstvá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ipark)

Rodinná tragédia ho priviedla k mágii, v ktorej hľadal útek z reality.
Počas štúdia Havener urobil neobyčajný objav: skôr, ako profesori na prednáškach vypovedali ďalšie slová, vedel, čo bude nasledovať.

Dnes je Thorsten Havener úspešným autorom kníh, má svoju vlastnú show v televízii a vedie semináre a prednášky, na ktorých počas 90-tich minút dokáže zmeniť Váš život.

Havener na Vás trvalo zapôsobí. Jeho schopnosti, na ktoré nemajú vysvetlenie ani tí najväčší pochybovači a skeptici, vo Vás zanechajú trvalý dojem.

Jeho konanie, v kombinácii s veľkou dávkou šarmu a vtipu, robia z neho najpopulárnejšieho zabávača tohoto žánru.

V knihe Viem čo si myslíš vám prezradí niektoré zo svojich techník a nechá Vás nahliadnuť do svojho umenia. S trochou tréningu začnete aj Vy vnímať svoje okolie inak a vidieť veci, ktoré ostávajú iným skryté.

Aj preto by ste mali siahnuť po knihe Viem čo si myslíš.

Kniha Viem čo si myslíš sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Viem čo si myslíš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu