Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Má Čína tiež Oblasť 51? VIDEO ukazuje tajomnú základňu v púšti, vie vláda, čo sa tu deje?!

Zaujímavý kruh Zobraziť galériu (3)
Zaujímavý kruh (Zdroj: YouTube/thirdphaseofmoon)

LONDÝN - Lovec UFO verí, že narazil v Číne na podobnú tajomnú Oblasť 51, akú majú v USA a ktorá by mohla ukrývať nové záhady súvisiace s mimozemskou civilizáciou. Nachádza sa uprostred ničoho v púšti Gobi a podľa satelitných snímok ide o "základňu" s veľmi zvláštnou štruktúrou. Jej ústredným bodom je kruh s tromi lietadlami, ktoré muž nedokázal identifikovať.

Svastika, koncentračný tábor či mimozemšťania: Toto je letisko s najviac konšpiračnými teóriami

Podľa užívateľa s nickom ThirdPhaseOfMoon, ktorý sa o svoj objav podelil vo videu na YouTube, je na aplikácii Google Earth vidno, že počet lietadiel medzi rokmi 2005 a 2015 klesol zo štyroch na tri, a to aj napriek skutočnosti, že tam nezostali žiadne stopy a v dostatočnej blízkosti nie je ani dráha.

Má Čína tiež Oblasť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/thirdphaseofmoon)

"Nie som letecký expert, ale musím povedať, že tieto lietadlá vyzerajú veľmi zvláštne. Tie krídla naklonené dovnútra, to sú nejaké vojenské stíhačky?" pýta sa užívateľ.

Okrem toho mapy ponúkajú pohľad aj na zvláštnu štvorcovú formáciu s prechádzajúcimi cik-cakovitými čiarami. Niektorí veria, že to môže byť tajný kód, ktorý môžu mimozemské bytosti snímať zo vzduchu. Navyše sa v oblasti nachádza pristávacia dráha, ktorá nie je s ničím spojená, čo ešte viac pridáva na záhadnosti k zdanlivo náhodnému usporiadaniu "základne".

Má Čína tiež Oblasť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/thirdphaseofmoon)

Má Čína tiež Oblasť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/thirdphaseofmoon)

"Vie čínska vláda, čo sa tu deje? Existuje dôvod, prečo je to uprostred púšte?" kladie muž vo videu rečnícku otázku. Pokým niektorí sú presvedčení, že ide o čínsku verziu Oblasti 51, tajnú vojenskú základňu, iní sa rozhodli pre rozumnejšie vysvetlenie. Podľa jedného z komentujúcich užívateľov to bude skôr priestor využívaný kedysi na bombardovanie. Zub času však spôsobil, že už nie je vidno stopy po spáleniskách, zostali len stíhačky. Informoval portál express.co.uk.

Viac o téme: ČínaOblasť 51Gobi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu