Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Motorkári chceli vstúpiť do tajnej Oblasti 51: VIDEO ukazuje, ako si stráže podali votrelcov

Motorkári sa museli podrobiť prehliadke. Zobraziť galériu (2)
Motorkári sa museli podrobiť prehliadke. (Zdroj: YouTube)

NEVADA - Hoci sa už dlho špekuluje o tom, aké rôzne zvrátené veci sa môžu diať v tajomnej americkej Oblasti 51, stále sa okolo nej rozprestiera závoj mlčanlivosti a zjavne armáda a vláda USA chcú, aby to tak zostalo aj naďalej. Možno tu naozaj neprišlo k žiadnym pitvám mimozemšťanov, či smrtiacim experimentom, ale to neznamená, že do nej môže nahliadnuť len tak hocikto. Presvedčili sa o tom aj dvaja motorkári, na ktorých stráže namierili zbrane, keď sa snažili dostať tam, kam nemali.

FOTO Zabudnite na Oblasť 51: Američania majú nové miesto na utajené vojenské skúšky!

Základňa, ktorá je postavená uprostred nevadskej púšte, nie je nič pre zvedavé oči a uši. Prípadných votrelcov varujú značky, že stráže sú oprávnené použiť "smrtiacu silu" v prípade porušenia zákazu vstupu. Nie je to tak však iba z prednej strany, oblasť je samozrejme krytá zovšadiaľ, hoci si dvaja motorkári mysleli opak a chceli vyskúšať, čo sa stane, keď sa pokúsia do nej dostať "zozadu".

Motorkári chceli vstúpiť do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Záznam z kamery na prilbe jedného z motocyklistov ukazuje dvojicu, ako si to šinie po prašnej ceste, až kým nestretne biele auto. To ich síce spočiatku obíde, ale keď sa odvážlivci dostanú až ku "zadnej bráne", vráti sa späť a posádka vozidla dá jasne najavo, kde je ich miesto.

Po tom, čo muži v uniformách vystúpia, namieria na motorkárov zbrane s ráznym rozkazom, aby dali hore ruky. Nezabudnú ich prehľadať a vyspovedať, čo v prísne tajnej oblasti robia. Napokon však nevyvodia žiadne závažné dôsledky. "Dáme vám šancu, chalani, otočíte sa a vypadnete odtiaľto," znel verdikt z úst jedného zo strážcov. Motorkári tak nemali veľmi na výber, len výzvu poslúchnuť.

Viac o téme: Area 51Oblasť 51
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu