Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke: Ako sa dohodnuté rande za dve hodiny zmenilo na čistú katastrofu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Mladá žena zverejnila konverzáciu, ktorú viedla prostredníctvom zoznamovacej aplikácie s istým chlapíkom. Ide naozaj o poriadne perly, z ktorých je jasné, že dotyčnému slovo etiketa nič nehovorí.

Dievčina dúfala, že na Tinderi, čo je mobilná aplikácia slúžiaca na zoznamovanie sa s novými ľuďmi, spozná muža svojich snov. Jej očakávania však dostali poriadne na frak po tom, ako sa ich konverzácia zvrtla v totálnu nočnú moru. 

Po rande zažila šok: Laura (28) ho odmietla, on napísal esemesku a chcel niečo, čo sa nedá pochopiť

Mladíkom, s ktorým ju aplikácia spojila, bola najprv očarená. Už po chvíli ale začal byť dotyčný dosť netrpezlivý, potom kritický a nakoniec začal pre zmenu prosíkať. To všetko v priebehu 2,5 hodiny. 

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

"Zhodla som sa s jedným chlapíkom na Tinderi. Spočiatku sa zdal byť fajn. Chvíľku sme sa doberali, proste klasika. Vypýtal si moje číslo, tak som mu ho dala. Dohodli sme sa, že v stredu pôjdeme na rande. Hneď po tom ale začal byť akýsi divný. Na druhý deň sme si písali zas a povedal mi veci, ktoré sa mi fakt nepáčili. To bola posledná kvapka," rozpráva žena. Konverzáciu sa rozhodla zverejniť, možno ako varovanie, či skôr pre pobavenie ostatných. 

ON: Užívaš antikoncepciu? Viem, že je to dosť osobná otázka, ale je to pre mňa dosť dôležité. 

ONA: Tú stredu ruším. 

ON: Len žartujem, klídek. 

ONA: Takéto vtípky mi nie sú príjemné. 

ON: Ok, prepáč. Už prestanem. 

ONA: Nie, stredu naozaj ruším. 

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: imgur)

ON: Čo už, tvoja chyba. Idem teda do práce a zarobím 900 dolárov za 12 hodín. Naozaj preháňaš. A divíš sa, že nemáš frajera? Stále čakám na tvoju odpoveď. Vlastne mám v stredu ešte jedno rande, takže som vlastne rád, že sa z teba vykľul psychopat. Si si istá, že to chceš zrušiť? Prosím, zavolaj mi.

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: imgur)

ONA: Som v práci. 

ON: Viem. Som nepríjemný len preto, aby som ti ukázal, ako sa správa väčšina mužov. Takže si možno uvedomíš, že nie som až taký zlý. Takže sa vidíme v stredu? 

ONA: To nedáva zmysel. Bol si v pohode, až dokým si neutrúsil ten vtip. 

ON: Len som žartoval. Vieš o tom, že som lekár, že? Môj mozog pracuje na oveľa vyššej úrovni ako ten tvoj či mozog iných ľudí. Povedal som ti, že ak sa ti nepáčia také vtipy, už radšej nebudem vtipkovať. Teraz by si mala povedať "ok". A keby som to urobil znovu, až potom sa môžeš nahnevať. Ok, už dosť rečnenia. Sme v pohode? 

ONA: Rozprávaš mi samé hlúposti. Len som povedala, žu tú stredu ruším. 

ON: Jasné, že rozprávam hlúposti, keď si zareagovala tak, ako si zareagovala. Vieš, aké je pre mňa ťažké vybaviť si voľný večer? Prestaňme už s týmito detinskými nezmyslami. Vidíme sa teda v stredu, hej? 

ONA: Nekritizuj ma prosím. Ja som len zmenila názor a oznámila som ti to. Bola som k tebe úprimná. Povedal si, že máš naplánovanú ďalšiu schôdzku, tak choď a uži si ju. Nechápem, prečo sa ma stále snažíš prehovoriť, keď o mne rozprávaš samé nepekné veci. 

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: imgur)

ON: Proste sa v tú stredu stretnime, ok? Ospravedlňujem sa. Hneď mi zavolaj. 

ONA: Som v práci, nezdvihnem ti. 

ON: Ok, takže sa stretávame v stredu áno? Pozri, nedávno mi zomrela mama. Takže nie som práve v stave, aby si so mnou niekto zahrával. Prosííím! Prosím, odpovedz mi. Mohla by si sa už prestať správať ako decko a zavolať mi? 

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: imgur)

Viac o téme: RandeZoznamovanieTinder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu