Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najhorší deň v práci, aký si ani neviete predstaviť: Osudnou chybou potopil celú firmu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Často sa sťažujete, že ste mali v práci zlý deň? Omyl! To, čo sa stalo Marcovi Marsalovi, si ani neviete predstaviť. Pri jeho smole by sa niektorí išli rovno obesiť!

Stačilo iba to, aby Marco Marsala do počítača naťukal chybný kód a vymazal celú firmu. Bola to skrátka obrovská smola. Omylom nechal bežať chybný kód na všetkých svojich stránkach a vo všetkých počítačoch firmy. Marsala vďaka tomu prišiel o všetky dáta a asi aj zákazníkov.

Drsná KONVERZÁCIA na zoznamke: Ako sa dohodnuté rande za dve hodiny zmenilo na čistú katastrofu

Marsala prevádzkoval webhostingovú spoločnosť, ktorá sa stará a o servery so súbormi pre webové stránky a pripojenie k internetu. Hlavný problém kódu bol v špecifickom spôsobe, akým bol napísaný, inak by následky neboli až také deštruktívne. Kód sa začal správať ako pokyn na vymazanie všetkého.

Väčšina informatikov, s ktorými Marsala chybu konzultoval, ju označila za nevratnú. Stratené dáta zrejme nebude schopný obnoviť. Ak by sa mu to predsa len nejako podarilo, bolo by to priveľmi nákladné a trvalo by to dlho. Nabudúce si hádam dá Marsala väčší pozor. O kurióznom prípade informoval Independent.co.uk.

Najhorší deň v práci,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Zlý pracovný deňOsudná chyba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu