Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po ôsmich mesiacoch sa prebudila z kómy a zažila šok: Hrozná pravda o jej priateľovi (25)

Mladík sa hral na starostlivého priateľa Zobraziť galériu (3)
Mladík sa hral na starostlivého priateľa (Zdroj: profimedia.sk)

DALIAN - V romantickom príbehu nastal nečakaný zvrat po tom, ako sa dievčina zo severovýchodnej Číny prebudila z kómy. Mladík, ktorý bol celý čas po jej boku, totiž vôbec nebol tým starostlivým človekom, za ktorého sa vydával.

Dvadsaťdvaročná Lin Yingyingová sa pred ôsmimi mesiacmi stala obeťou páchateľa, ktorý na ňu zaútočil a zmlátil ju. V dôsledku ťažkých zranení upadla do kómy. V nemocnici ju pravidelne navštevoval priateľ Liu Fenghe, ktorého čínske médiá velebili za to, ako príkladne v ťažkých chvíľach stojí po boku svojej lásky. Dokonca značnou sumou, vo výške v prepočte 28-tisíc eur, prispel na jej liečbu. 

Po ôsmich mesiacoch sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Celý tento príbeh o nepodmienečnej láske ale bolo len jedno veľké divadlo. Keď totiž Lin konečne nadobudla vedomie, prezradila, že mužom, ktorý ju takmer pripravil o život, bol práve Liu. Napadol ju vraj dokonca nie raz, ale niekoľkokrát pri viacerých príležitostiach. 

Po ôsmich mesiacoch sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Posledný útok sa stal po tom, ako Yingyingová pripálila chlieb, ktorý piekla v pekárni, ktorú dvojica spolu vlastní. Keď ju zbitú previezli do nemocnice, Fenghe presvedčil jej rodinu, aby za ňou nechodila. Vraj sa o ňu postará. Po tom, ako sa prebrala z kómy, si ju ale rodičia odviezli domov. Najprv nechcela povedať, kto ju zmlátil, na naliehanie svojho otca však prehovorila. "Už si raz zomrela, čo horšie sa ešte môže stať? Nastal čas konfrontovať realitu," povedal vtedy dcére. Lin už kontaktovala políciu, ktorá vo veci začala vyšetrovanie. 

Viac o téme: KómaNapadnutieútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu