Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kráska si našla na internete spolubývajúceho: FOTO z pekla, takto sa jej za to "odvďačil"!

Danielle Jonesová Zobraziť galériu (5)
Danielle Jonesová (Zdroj: FB, GofundMe, Dade County)

MIAMI - Danielle Jonesová (23) z amerického Miami sa pokúsila svoje finančné problémy vyriešiť nájdením si spolubývajúceho. Na sociálnej sieti Craigslist sa jej ozval 35-ročný Byron Mitchell a napokon spolu uzatvorili dohodu. Bohužiaľ, len týždeň po nasťahovaní sa, ju muž na sv. Valentína v byte fyzicky napadol a spôsobil jej vážne poranenia mozgu. Dievča v súčasnosti leží v nemocnici a lekári sú ohľadom jej zdravotného stavu skeptickí.

VIDEO Palestínsky mufti šokoval radami na šťastné manželstvo: Ženu zbite, ale nezmrzačte!

Danielle skončila v bezvedomí 14. februára, v deň kedy oslavovala narodeniny. Mitchella odvtedy obvinili z pokusu o vraždu. Polícia však momentálne narába aj s informáciou, že medzi spolubývajúcimi sa vytvoril vzťah.

Mitchell, ktorý sa nachádza vo väzbe v nápravnom zariadení v Miami, polícii povedal, že konal v sebaobrane, pretože Jonesová mala nôž. Toto vysvetlenie však považuje Daniellina matka za úplný nezmysel. Dievčine totiž spôsobil značné rany na tvári, monokel, aj zlomil nos. Mitchell je pritom veľký muž s atletickou postavou, ktorý by dievčinu ľahko spacifikoval aj bez takejto brutality.

Kráska si našla na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB, GofundMe, Dade County)

Matka dievčiny sa teraz snaží prostredníctvom stránky GoFundMe získať peniaze na zaplatenie lekárskych a rehabilitačných nákladov pre svoju dcéru. Darcovia zaplavili profil prianiami k rýchlemu uzdraveniu a zo stanoveného limitu 50-tisíc dolárov sa už podarilo vyzbierať viac ako polovicu.

Byron Mitchell
Zobraziť galériu (5)
Byron Mitchell  (Zdroj: FB, GofundMe, Dade County)

Zničená matka sa však snaží pomôcť nielen svojej dcére, ale zdieľaním jej príbehu aj ostatným ľuďom, ktorých varuje, aby si dávali väčší pozor pri výbere svojich spolubývajúcich. Dvakrát si premyslite, než necháte vstúpiť neznámeho do svojho domova. Treba si skontrolovať jeho referencie aj trestnú minulosť. Informoval portál dailymail.co.uk.

Danielle pred osudným dňom.
Zobraziť galériu (5)
Danielle pred osudným dňom.  (Zdroj: FB, GofundMe, Dade County)

Kráska si našla na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB, GofundMe, Dade County)

Viac o téme: Byron MitchellDanielle Jonesová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu