Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horor na svadbe v Nemecku: Dievčinu (†21) strelili do hlavy, odmietla sa vydať za bratranca

Otec zverejnil fotku svojej mŕtvej dcéry na sociálnej sieti Zobraziť galériu (2)
Otec zverejnil fotku svojej mŕtvej dcéry na sociálnej sieti (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Otec stopol dohodnutý sobáš svojej dcéry po tom, čo ho prosila, aby sa nemusela vydávať za svojho bratranca. Teraz je mŕtva, zastrelená pri rodinnej svadbe v nemeckom Hannoveri.

Kráska si našla na internete spolubývajúceho: FOTO z pekla, takto sa jej za to "odvďačil"!

Shilan mala len tri roky, keď jej kurdská rodina utiekla z Iraku, kde čelila prenasledovaniu. V Európe z nej vyrástla sebavedomá žena, z ktorej sa stala nemecká občianka, študujúca správu nehnuteľností. Jej budúcnosť však bola násilne ukončená strelou do hlavy počas svadby, čomu sa prizerali jej zdrvení rodičia a príbuzní. Polícia už vydala zatykač na jej bratranca Sefina N., ktorý je na úteku.

Otec obete Ghazi (50) uviedol, že jeho bratia sa rozhodli, že by mal dcéru vydať za bratovho syna, zatiaľ čo on bol pomáhať v Iraku. Keď sa vrátil, Shilan ho prosila, aby svadbu prerušil, informoval nemecký denník Bild.

Podozrivý Sefin N. (jeho priezvisko nedovoľujú nemecké zákony zverejniť)
Zobraziť galériu (2)
Podozrivý Sefin N. (jeho priezvisko nedovoľujú nemecké zákony zverejniť)  (Zdroj: profimedia.sk)

Otec tvrdí, že vražda bola pomstou za to, že odmietla svojho bratranca. Prišlo k nej v nedeľu okolo desiatej v noci. Svedkovia identifikovali Sefina na mieste činu. Po streľbe sa svadba zmenila na masovú bitku medzi rodinami. Zraniť sa malo 14 osôb.

"S veľkým smútkom, bolesťou a krvácajúcim srdcom, musím oznámiť smrť mojej milovanej dcéry Shilan," napísal Ghazi na Facebooku a dodal, že sa stala obeťou "zákernej zrady, zvykov a tradície". "Je to zločin proti nevinnému človeku. Zdá sa, že zabúdajú, že žijeme tu v Európe!" dodal.

Viac o téme: SefinShilan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu