Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrat v sexvražde Američanky (†25) vo Viedni? Muž dostal amok, načapal ju s Afgancom (15)

Lauren Mannová
Lauren Mannová (Zdroj: FB/Lauren Mann)

VIEDEŇ - Muž podozrivý z vraždy americkej au-pair vo Viedni údajne dostal záchvat žiarlivosti po tom, čo ju našiel ležať vedľa 15-ročného Afganca, tvrdí rakúska polícia. Mŕtvu Lauren Mannovú objavili v byte 25. januára, bola polonahá. Záchranné zložky zalarmovali jej zamestnávatelia, ktorým "zabudla" vyzdvihnúť dieťa zo školy.

Kráska si našla na internete spolubývajúceho: FOTO z pekla, takto sa jej za to "odvďačil"!

Neúspešného žiadateľa o azyl z Gambie, identifikovaného len ako Abdou I. (24), obvinili z vraždy. Ten však stále trvá na tom, že nebol v meste v čase jej smrti. Podľa portálu local.at sú vyšetrovatelia presvedčení, že imigrant zabil dievčinu počas žiarlivostného výstupu, keď ju v byte pristihol s 15-ročným chlapcom z Afganistanu, ktorý ju objímal.

Policajtom ale v rozhovore povedal, že z Viedne odišiel a v čase, keď bola zabitá, sa nachádzal niekde úplne inde. Údajne už v decembri ho mali deportovať do Talianska a odtiaľ odišiel do Švajčiarska.

Hasiči, ktorí otvorili dvere do bytu, ju našli napoly vyzlečenú s tvárou obrátenou k matracu a obklopenú horiacimi sviečkami. Niekto ju zadusil. Podľa polície boli Abdouove spermie na jej tele aj lôžku. Ten pripustil, že s ňou mal sexuálny vzťah. Expertka na DNA Christina Steinová sa však vyjadrila, že dôkazy naznačujú, že Mannová a afganský tínedžer mali tiež spolu pomer, hoci Abdouve spermie boli čerstvejšie a zrejme zanechané krátko pred jej smrťou.

Podozrivého muža zatkli deväť dní po vražde v utečeneckom centre vo Švajčiarsku. V marci bolo oznámené, že Lauren sa s ním stretla prostredníctvom webových stránok CouchSurfing. Pomocou tejto služby určenej na sprostredkovanie ubytovania vraj spoznala mnohých priateľov.

Gambijčanova obhajkyňa dodala, že jej klient trvá na tom, že je nevinný. Dátum súdneho pojednávania zatiaľ nebol stanovený.

Viac o téme: VraždaMigrantViedeňLauren Mann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu