Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ďalší Roswell? Armáda zostrelila záhadný objekt, možné nebezpečenstvo!

Policajti skúmajú zvyšky objektu Zobraziť galériu (3)
Policajti skúmajú zvyšky objektu (Zdroj: youtube/abp news)

BARMER - Indické úrady informovali, že v tamojšom vzdušnom priestore došlo k zostreleniu záhadného objektu. V tejto súvislosti sa objavili mnohé špekulácie; podľa jednej by mohlo ísť o špionážnu pomôcku, iní zas tvrdia, že máme v rukách vec, ktorá priletela až z vesmíru.

V utorok bol vo vzduchu v meste Barmer v štáte Rádžastán na severozápade Indie zaznamenaný neznámy objekt v tvare balóna. Keďže ho nikto nevedel identifikovať, predstavoval potenciálnu hrozbu. Indické ozbrojené sily (IAF) preto do vzduchu poslali stíhačku Su-30 MKI, aby ho zneškodnila.

Ďalší Roswell? Armáda zostrelila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/abp news)

"Medzi pol desiatou a jedenástou hodinou dopoludnia zachytil radar v našom vzdušnom priestore neznámy objekt. Poslali sme preto vzduchu stíhačku, aby ho zostrelila. Pozbierali sme vzorky a momentálne prebieha vyšetrovanie," uviedol hovorca IAF. 

Objavili sa špekulácie, že by mohlo ísť o meteorologický balón z Indie alebo Pakistanu. Tí s bujnejšou fantáziou zas tvrdia, že predmet k nám doletel až z vesmíru. Barmer sa nachádza zhruba 500 kilometrov od Jaipuru, kde pred niekoľkými týždňami dopadli z oblohy záhadné kovové gule. 

Polícia prehľadala okolie incidentu a podarilo sa jej nájsť päť kovových kúskov v tvare trojuholníka, ktoré následne odovzdala IAF na analýzu.

Ďalší Roswell? Armáda zostrelila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/abp news)

Miestni dedinčania počuli ohlušujúci zvuk, po ktorom nad nimi preletelo lietadlo a a niečo spadlo na zem z oblohy. Podľa informácií úradov bolo podobný zvuk počuť približne pred rokom v obci Sinleejageer. Indian Air Force tento incident stále vyšetruje. Špekuluje sa o tom, že by mohlo ísť o špionážne zariadenie, pretože sa vyskytlo na hranici Indie s Pakistanom. 

Viac o téme: IndiaUfo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu