Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Patrik Herman bude šoférovať! Mení povolanie?

Za každých 100 prianí, ktoré na stránke pribudnú, venuje vybraná známa osobnosť hodinu svojho času pomáhaním v centre alebo priamo v rodine Zobraziť galériu (2)
Za každých 100 prianí, ktoré na stránke pribudnú, venuje vybraná známa osobnosť hodinu svojho času pomáhaním v centre alebo priamo v rodine

Mikrofón sa rozhodol vymeniť za volant! Známy moderátor informoval na svojom oficiálnom facebookovom profile, že ho uvidíme v novej profesii. Kvôli veľmi cennému pasažierovi sa rozhodol absolvovať náročnú cestu do zahraničia.

Patrik sa totiž zapojil do iniciatívy Prianie pre rodiny, ktorú pripravil dobročinný Ples v opere na podporu rozvoja Centier včasnej intervencie na Slovensku. Centrá ponúkajú odborné služby rodinám s deťmi so zdravotným postihnutím. Na webstránke www.plesvopere.sk/prianieprerodiny môže ktokoľvek napísať povzbudivé prianie rodinám, alebo vysloviť poďakovanie odborníkom, ktorí sa im v Centrách včasnej intervencie venujú.

 

Za každých 100 prianí, ktoré na stránke pribudnú, venuje vybraná známa osobnosť hodinu svojho času pomáhaním v centre alebo priamo v rodine. Ako prvý sa rozhodol zapojiť práve Patrik Herman. „Rodinu ťažko chorej Kristínky odveziem 6. januára na dôležité vyšetrenie do českej Opavy. Maminka Janka si na takúto dlhú cestu sama netrúfa,“ prezradil obľúbený moderátor, známy svojím zmyslom pre pomoc deťom.

 

Zapoja sa aj Šóošová, Kalisová či Juraško

Ak pribudne na stránke dostatočný počet prianí, pomoc v rodinách či v centre prisľúbili aj Lenka Šóošová, Miriam Šmahel Kalisová či Roman Juraško. Známe osobnosti tak môžu pomôcť upratovaním, pečením vianočných dobrôt či výrobou terapeutických pomôcok pre deti.

 

Myšlienku podporujú mnohé známe osobnosti

Do iniciatívy sa už teraz zapája množstvo známych osobností pridávaním svojich prianí. Na stránke nájdete odkazy napríklad od speváka Ivana Táslera, zabávača Rasťa Piška, speváčky Simy Martausovej, tanečníkov z Lúčnice či finalistov ČS SuperStar Emmy Drobnej, Pavla Kovalíčka a Štěpána Urbana. Ako prví napísali svoje prianie ambasádorka dobročinného poslania Plesu v opere Emília Vášáryová, viacerí členovia Čestného plesového výboru a moderátorka nadchádzajúceho plesu Vera Wisterová.

 

Téma je nanajvýš aktuálna

Kým v Českej republike je obdobných zariadení 47 a prvé sa otvorilo pred 25 rokmi, u nás fungujú len 3 – v Bratislave, Žiline a Prešove a všetky vznikli len pred pár mesiacmi. Štvrté Centrum včasnej intervencie pribudne v Banskej Bystrici vďaka výťažku od hostí 16. plesu v opere. 

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu