Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mrazivý posledný odkaz študentky (†20): Len 2,5 hodiny do konca a mám voľno, ale prišla smrť

Lucy zomrela počas smeny Zobraziť galériu (2)
Lucy zomrela počas smeny (Zdroj: profimedia.sk)

WARRINGTON - Mala už len dve hodiny do konca a odratávala každú minútu. No dievčina, ktorá praxovala v nemocnici ako zdravotná sestra, skolabovala a umrela. V tej chvíli nebol nikto nablízku, kto by jej mohol pomôcť.

Lucy Blackburnová študovala na University of Chester za zdravotnú sestru. Bola nadšená, keď sa jej podarilo zohnať prácu na čiastočný úväzok v nemocnici vo Warringtone. Svoju prvú šichtu brala veľmi vážne a zodpovedne. Svojim priateľom poslala krátko pred jej koncom cez aplikáciu Snapchat fotku s odkazom: "už len 2,5 hodiny do konca". 

Mrazivý posledný odkaz študentky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 
Bola to bohužiaľ posledná sms správa, ktorú v živote poslala. Krátko nato totiž dostala na toaletách dostala epileptický záchvat a skolabovala. O 18,45 tam dvadsaťročnú Lucy objavili zamestnanci nemocnice, ktorí sa ju snažili oživiť, no márne. O hodinu a pol neskôr bola vyhlásená za mŕtvu. 
 
Mrazivý posledný odkaz študentky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 
Jej mama Susan Thornleyová uviedla, že dcére pred piatimi rokmi diagnostikovali epilepsiu, no odvtedy mal len sedem záchvatov. "Väčšinou prichádzali okolo Vianoc, pretože práve vtedy Lucy zažívala najväčšie stresy, no po nich sa vždy upokojila a všetko bolo zase v poriadku," povedala denníku The Sun. Lucy, ktorá bola medzi kamarátmi a študentmi veľmi obľúbená, po sebe zanechala okrem rodičov aj štrnásťročnú sestru Kiu a o rok staršieho brata Maca. 
Viac o téme: EpilepsiaZáchvat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu