Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Škandalózna spoveď Kataríny (29): Študentskú pôžičku som minula na plastiky a vôbec neštudujem!

Catherine si požičala na plastiky Zobraziť galériu (3)
Catherine si požičala na plastiky (Zdroj: Facebook)

ESSEX - Zatiaľ čo väčšina študentov si z pôžičiek platí štúdium a podnájom, Catherine Byrnová išla svojou vlastnou cestou. Peniaze, ktoré jej požičala banka pôvodne na školu, použila na plastické operácie. Táto svojská Angličanka má totiž úplne inú predstavu o živote než jej rovesníci.

Priateľ dvadsaťdeväťročnej Catherine išiel pred časom študovať na univerzitu a zobral si kvôli tomu študentskú pôžičku. Dievčine zažiarili oči, pretože jej napadlo, že aj ona by si ju mohla vybaviť. Nie však za účelom štúdia, ale skrášlenia samej seba.

Byrnová sa teda prihlásila na University of East London, odbor psychológia a požiadala v banke o pôžičku. Sama bola prekvapená, ako rýchlo to všetko šlo. Keď si našla list v schránke, v ktorom jej oznamovali, že pôžičku schválili, bola nadšená. Samej by sa jej totiž nikdy nepodarilo toľko peňazí. Presne vedela, čo s nimi urobí. Zájde k plastickému chirurgovi a dá sa vylepšiť. Akonáhle obdržala na účet 7000 libier (cca 9900 eur), nechala si zväčšiť prsia, napichať sa botoxom a kolagénovými injekciami. A teraz je na seba kvôli tomu veľmi hrdá.

Škandalózna spoveď Kataríny (29):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Plastika pŕs spravila pre moju kariéru omnoho viac než nejaký titul. Ľudia, ktorí vyštudujú univerzitu, aj tak väčšinou robia niečo úplne iné, pretože si nevedia nájsť prácu vo svojom odbore. Mnohí z nich skončia v supermarkete," povedala pre denník The Sun.

Nie je žiadnym prekvapením, že Catherine po prvom roku štúdia zo školy vylúčili. Nechodila na prednášky a neabsolvovala ani žiadne skúšky. Svojho školiteľa ale presvedčila, aby jej dal ďalšiu šancu. To znamenalo jediné - možnosť druhej pôžičky. Dievčina dostala ďalších 7000 libier, za ktoré si kúpila auto a podstúpila ešte viac kozmetických procedúr.

Škandalózna spoveď Kataríny (29):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Ja som tá, ktorá investovala do svojej budúcnosti, pretože moje nové prsia ma robia šťastnejšou každý deň. Tí, čo vysedávajú nad knihami, len márnia svoj čas," vyhlásila Byrnová sebavedomo. Pravdou však je, že jej ostali na krku obrovské dlhy, ktoré jedného dňa bude musieť splatiť. Ako ale sama priznala, nemá to v úmysle, pretože to, čo si zarobí ako príležitostná modelka, jej stačí akurát na udržiavanie životného štýlu.

Viac o téme: Plastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu