Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dôchodca (74) zbalil slečnu (27) a šiel na to: Užil dve viagry a diali sa neskutočné veci

Ray to očividne so ženami vie
Ray to očividne so ženami vie (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Sedemdesiatštyriročný dôchodca z Anglicka precenil svoje sily, keď si myslel, že bude stíhať svojej takmer o polstoročie mladšej milenke. Pridajte k tomu zopár tabletiek viagry a pohroma je na svete.

Ray Boddinton si zrejme myslí, že má stále dvadsať. Nedávno sa mu podarilo zbaliť dvadsaťsedemročnú slečnu a tento úspech chcel zakončiť nocou plnou vášne. Tušiac, že mladici nebude stíhať, si od kamaráta zaobstaral viagru. Všetko prebehlo podľa plánu; až do momentu, kedy prišiel na autobusovú zastávku. Tam totiž niekdajšiemu kaderníkovi prišlo zle a začalo mu strašne silno búšiť srdce. Privolaným záchranárom sa ho podarilo stabilizovať, pričom jeden vo vozidle trefne utrúsil: "Už to ide dolu. Hovorím o vašom krvnom tlaku."

Dôchodca (74) zbalil slečnu
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Rayovi namerali krvný tlak vo výške 157/88, pričom za normálnych okolností by nemal presiahnuť 140/90. Jeho srdce tiež bilo prirýchlo - až 102 úderov za minútu, bežný priemer dosahuje 60-100 tepov. V sanitke zostal dovtedy, kým sa jeho tepová frekvencia nevrátila do normálu. Keďže stav pacienta si nevyžadoval hospitalizáciu, vrátil sa domov, informuje portál mirror.co.uk.

"Dve hodiny po užití viagry mi začalo byť na omdletie. Srdce mi išlo vyskočiť z hrude a krv sa valila do hlavy. Myslel som si, že mám infarkt a že umriem. Záchranári mi povedali, že sa naraz má užiť len jedna tabletka," dodal Boddinton, ktorý sa teraz snaží zvýšiť povedomie o možných rizikách užívania viagry. Vraj ešte dlho po tom, ako si ľahol spať, cítil účinky podporného prostriedku. Veci sa vrátili do normálu až po 24 hodinách.

Viac o téme: SexViagra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu