Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prísne tajný projekt českých miliardárov: Pripravujú sa na koniec sveta v Noemovej arche?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

PRAHA - Hoci to znie to ako výňatok zo scenára katastrofického sci-fi filmu, ide o realitu. Najmocnejší muži našej susednej krajiny sa zrejme začali báť o život, a tak vymysleli naozaj bizarný projekt na vlastnú spásu. Najbezpečnejšie miesto na Zemi sa má nachádzať na mieste vzdialenom asi tri a pol hodiny jazdy autom z Bratislavy.

Na tajný projekt českej finančnej elity upozornil týždenník Echo. Ide o podnikateľský nápad, ktorý je určený tým najbohatším. Ak by sa začala tretia svetová vojna, nastal by jadrový výbuch alebo by svet zasiahol asteroid, život obyčajných smrteľníkov by ľahol popolom, ale miliardársky gén by sa zachoval aj pre budúce generácie.

The Oppidum

Podľa Echa dostali ľudia ako Andrej Babiš či Petr Kellner pozvánku na prehliadku údajne najväčšieho a najbezpečnejšieho podzemného bunkra na svete s názvom The Oppidum. Kto ho však postavil a kde sa presne nachádza, ostáva zatiaľ záhadou. Indície pre pozvaných hovoria, že cesta z Prahy na miesto trvá asi 45 minút, keď pôjdu smerom na Český Brod. Presné sídlo sa dozvedel len ten, kto potvrdil svoju účasť a rozhodol sa absolvovať hodinovú prehliadku.

Nápady mladého Slováka dobývajú svet: Tomáš (25) naprojektoval budúcnosť v extrémnom počasí!

V pozvánke sa ďalej uvádzalo, že v bunkri sa teplota pohybuje okolo 14 stupňov Celzia a v tejto podzemnej „jaskyni“ by našiel nový domov len úzky okruh vyvolených. Účastníci museli preto podpísať prehlásenie o mlčanlivosti, ak sa chceli prehliadky zúčastniť. Úkryt by sa mal podľa dostupných indícií nachádzať asi „sedem kilometrov juhozápadne od Českého Brodu, pod hrebeňom lesnatého údolia, ktoré do inak skôr rovinatej krajiny vyrezala riečka Šembera. Patrí do katastra obce Vrátkov, kde žije asi 260 obyvateľov,“ uvádza Echo.

Nachádza sa podzemný bunker niekde v tejto lokalite?
Zobraziť galériu (2)
Nachádza sa podzemný bunker niekde v tejto lokalite?  (Zdroj: google earth)

 

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaNoemova archaProtiatómový úkryt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu