Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Z Česka sa stane krajina vyvolených: Pozrite sa, kde prežijú koniec sveta miliardári

Oppidum
Oppidum (Zdroj: Youtube/News)

PRAHA – Dotýka sa vás smrteľný strach z tretej svetovej vojny alebo apokalyptického konca sveta? Ak máte na konte niekoľko zbytočných miliónov, obavy môžete zahnať ako roj otravných múch. Luxusný mamutí bunker neďaleko Prahy je splnením toho najodvážnejšieho sna bohatých, ktorí chcú svoje gény zachovať pre budúce populácie ľudstva.

O tajnom miliardárskom projekte a protiatómovom bunkri blízko Prahy sme písali už minulý mesiac. Medzičasom však futuristická správa zaujala aj zahraničné médiá a na internete sa objavili vizualizácie tajného podzemného projektu. Britský Daily Mail nazval úkryt pre pozvaných najväčším miliardárskym bunkrom na svete, ktorý je vytesaný v skale. V podzemnom komplexe, ktorého základný kameň mal byť položený v roku 1984, na vrchole studenej vojny, sa bude nachádzať najluxusnejšia výbava pre maximálne komfortný život.

FOTO Pozrite sa na ten luxus: Toto je bunker v Európe, v ktorom majú boháči prežiť apokalypsu

Tzv. Oppidum, ako bunker jeho realizátori nazvali, sa má rozkladať na ploche 7 000 metrov štvorcových a jeho súčasťou má byť pristávacia plocha pre vrtuľník, luxusne zariadené podzemné obývacie izby či tajná chodba slúžiaca na prepojenie budov. Poloha bunkra je súčasťou stratégie, pretože neznáma vidiecka oblasť sa nachádza blízko Prahy, odkiaľ trvá let súkromným lietadlom do Londýna či Moskvy menej ako dve hodiny.

Správy o Hitlerovom úteku nemusia byť fantazmagórie: Vyšetrovatelia objavili v Berlíne dôkaz!

Panské podzemné sídlo je dokonale chránené pred možnými výbuchmi, nachádza sa v ňom kinosála, kúpeľňa s vírivkou, herňa, bazén, posilňovňa, bar či kúpele. Komplex je dokonca vybavený aj záhradami, ktoré majú simulovať prirodzené prostredie. Propagačné video prezentuje Oppidum ako absolútne sebestačný komplex chránený špičkovými bezpečnostnými prvkami a personálom. Takmer ako zo špionážneho filmu – pri vstupe vám odoberú odtlačky prstov a zanalyzujú očnú dúhovku. Český bezpečnostný expert a bývalý šéf Vojenskej spravodajskej služby ČR sa na adresu bunkra vyjadril: „Jedinečnosť bunkru tkvie v tom, že kombinuje najmodernejšie zabezpečenie s luxusom a komfortom.“ 

Viac o téme: BunkerMiliardárKoniec svetaApokalypsaOppidum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu