Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Zoznámte sa, Dumbledore v Las Vegas je najnovším hitom internetu

(Zdroj: Twitter)

LAS VEGAS – Debata demokratických kandidátov na amerického prezidenta, ktorá sa uskutočnila v noci na dnes v Las Vegas, má nového hrdinu a nie je to nikto z politikov.

Internetovou senzáciou sa stal nezvyčajne zarastený bielovlasý fúzatý muž v pódiu. Na sociálnych sieťach sa ihneď rozbehli debaty, kto to môže byť. Objavili sa aj vtipy, že by mohlo ísť o terajšieho viceprezidenta Joea Bidena v prestrojení, napísal britský denník The Daily Telegraph. Biden zatiaľ stále váha, či sa má po tretí raz pustiť do boja o nomináciu. Neznámeho muža s bielymi vlasmi a bielym fúzmi zaznamenali kamery v publiku. On však nijako nevyzeral, že by si náhlej pozornosti všímal. Identita muža zostávala neznáma a na internete sa rýchlo začali šíriť najrôznejšie reakcie a vtipné komentáre.

"To je ten chlapík, čo organizoval Woodstock. Vygooglite si to, mládeži," napísal jeden z užívateľov internetu s odkazom na legendárny americký festival. "To je Santa, ktorý chcel zistiť, kto bol dobrý a kto hneval," znel iný z komentárov. Mnoho z ľudí na internete súdilo, že išlo o nejakého komparzistz z filmov o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi. Ako britský denník poznamenal, nejde o prvý prípad, keď sa niekto z publika na prezidentskej debate stal nečakaným stredom mediálnej pozornosti. Počas nedávnej debaty republikánskych kandidátov na prezidenta to bol dvadsaťštyriročný študent Gregory Caruso, ktorý sedel hneď za moderátorom Jakom Tapperom a kamery ho tak brali veľmi často. Na sociálnych sieťach sa vtedy rýchlo začali šíriť komentáre s hashtag #HotDebateGuy, v ktorých najmä užívateľky internetu riešili, kto je ten atraktívny muž.

Nakoniec bola jeho identita odhalená. Ukázalo sa, že Gregoryho otec je vlastníkom reštaurácie v Los Angeles a veľkým darcom republikánov, vďaka čomu získal pre svojho syna na debate tak dobré miesto v publiku. Caruso mladší sa následne nechal počuť, že by chcel zo svojej novo získanej popularity niečo vyťažiť a že zvažuje stať sa hercom.

Viac o téme: USALas VegasAlbus Dumbledore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu