Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Wow, to je premena! Z filmového ťuťmáka sa sú ženy namäkko, takto dnes vyzerá

Matthew Lewis bol kedysi za ťuťmáka, dnes je z neho svalnatý fešák. Zobraziť galériu (6)
Matthew Lewis bol kedysi za ťuťmáka, dnes je z neho svalnatý fešák.

LOS ANGELES – Stal sa zázrak! Aj tak by sa dala okomentovať premena herca Matthewa Lewisa (25), známeho najmä z filmov o Harrym Potterovi. Mladík, ktorý stvárňoval roztržitého a hanblivého Nevilla, sa totiž rokmi zmenil na nepoznanie. Dnes je z ťuťmáka fešný svalovec a odetý do vojenskej uniformy popletie hlavu nejednému dievčaťu.

Zmužnel a opeknel! Nie nadarmo sa hovorí, že zo škaredých káčatok sa časom vykľujú tie najkrajšie labute. Vo svete šoubiznisu zažiarila už nejedna hviezda, od ktorej by to v detských časoch nikto nečakal. Herec Matthew Lewis sa stal slávnym už počas svojho dospievania. Vďačí za to úlohe nemotorného študenta mágie Nevilla, ktorého Harry Potter vždy ochraňoval. Tvorcovia stavili na Matthewa zrejme aj kvôli jeho vzhľadu. Mladému chlapcovi totiž odstávali uši, mal bucľatú tvár a výrazné zuby.

Rokmi sa však Lewis pochopiteľne menil a treba uznať, že k lepšiemu. Mnohí pri pohľade na jeho súčasnú podobu chvíľkami neveria, že ide o toho istého človeka. Svaly a strnisko pridali hercovi na sexepíle a odstávajúce uši, ktoré boli kedysi nedostatkom, dnes mnohým ženám pripadajú chutné.

Na umelcovu novú podobu upozornila aj jeho kolegyňa Emma Watson, ktorá si na twitteri zverejnila záber z komediálneho seriálu Bluestone 42. Matthew v ňom stvárňuje vojaka a niet pochýb, že uniforma mu mimoriadne svedčí. „Tvári sa tu veľmi vážne, ale v seriáli je veľmi zábavný,” pripísala k fotke filmová Hermiona s tým, že svojich fanúšikov nabádala, aby si spomínaný počin pozreli. No, je dosť pravdepodobné, že minimálne ženská časť jej priaznivcov sa nenechá viackrát presviedčať. 

Matthew Lewis zmužnel a aktuálne sa objavuje na televíznych obrazovkách ako takýto sexi vojak.
Zobraziť galériu (6)
Matthew Lewis zmužnel a aktuálne sa objavuje na televíznych obrazovkách ako takýto sexi vojak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu