Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dave po ceste z práce domov zažil niečo diabolské: Zastavil, stuhol a.... FOTO satana!

Je toto naozaj vieryhodný dôkaz?
Je toto naozaj vieryhodný dôkaz? (Zdroj: Twitter)

JERSEY - Obyvatelia mesta Jersey v americkom štáte New Jersey veria, že sa im konečne podarilo zachytiť mýtického tvora, ktorý ich domovy podľa legendy straší už viac ako dvesto rokov. Jersey Devil, ako mu hovoria, sa objavil na mieste, kde by ste ho čakali asi najmenej.

Mnohí ľudia tvrdia, že sa už ocitli zoči voči diablovi, no ešte nikomu sa to nepodarilo dokázať jeho existenciu. Až doteraz. Dave Black totiž vyhlásil, že jedného nedávno stretol, a to na dosť netradičnom mieste. Zdá sa, že satan je fanúšikom golfu, pretože mladík ho videl lietať práve nad golfovým ihriskom.

 

Poltergeist terorizuje v dome ženu: Desivé VIDEO máta milióny ľudí

Dave šiel z práce domov, keď zbadal zviera, o ktorom si myslel, že je lama, ako beží pomedzi stromy lemujúce cestu. Ale žiadne zviera to veru nebolo. "Práve som prechádzal okolo golfového ihriska a musel som sa štipnúť, lebo som si myslel, že vidím lamu. Akokeby to nestačilo, to stvorenie zrazu rozprestrelo krídla a preletelo ponad ihrisko," povedal portálu NJ.com. Black ešte stihol rýchlo vybrať mobil a čudesného okrídleného tvora s rohami predtým, než odletí preč, odfotiť. "Buď si so mnou nepekne zahráva moja myseľ, alebo som práve videl diabla," pokračuje.

Jack trvá na tom, že zažil blízke stretnutie so samotným vládcom pekla, no ostatní už tak presvedčení nie sú. "Niektorí ľudia hovoria, že fotka je upravovaná. Ale verte mi, nie je, nič som s ňou nerobil. Len sa jednoducho snažím nájsť vysvetlenie na to, čo som videl," dodal.

Viac o téme: DiabolSatanNew Jersey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu