Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

V Inchebe štartuje najkomplexnejšia jesenná prehliadka nábytku - tentoraz aj s ikonami československého dizajnu!

Incheba
Incheba (Zdroj: incheba)

Bratislavská Incheba bude až do nedele patriť nábytku, zariaďovaniu a interiérovému dizajnu vďaka medzinárodnému veľtrhu MODDOM, ktorý štartuje práve dnes. Jubilejný 20. ročník vyniká širokou ponukou i účasťou nových firiem a celkovo je bohatší a kompaktnejší. Na ploche 20 000 m2 sa od 14. do 18. 10. predstaví 221 vystavovateľov z 8 krajín.

Rozhodne sa bude na čo pozerať - v Inchebe sa počas piatich dní sústredí kompletné vybavenie pre domov - nábytok a doplnky do obývacích a detských izieb, predsiení, spální, kuchyne i kúpeľne, ale aj zariadenie pre oddych a relax či záhradný nábytok. Bohatá ponuka uspokojí priaznivcov rôznych štýlov; od jednoduchého minimalizmu cez vidiecke a rustikálne kúsky až po zariadenie do luxusných interiérov.

Medzi vystavovateľmi je množstvo slovenských firiem, ktoré dokazujú, že domáca výroba je zárukou vysokej kvality. Vo veľkej 500 m2 expozícii sa predstaví spoločnosť Meuble, ktorá vyrába moderný nábytok do celého bytu za dostupnú cenu. Sedačky Phase prinášajú nové poťahové materiály zo špeciálnych polyesterových vlákien s úpravou Easy-care odolnou voči oderu. Kvalitný dubový, najmä jedálenský nábytok, predstaví spoločnosť Drevbyt. Ponuku dizajnových kuchynských liniek návštevníkom priblížia Kuchyne Čvirik. To je však len zlomok z ponuky, ktorou sa môžete na Moddome inšpirovať, nenechajte si ju preto ujsť! Na svoje si prídu aj priaznivci technologických noviniek a inteligentných pomocníkov do domácnosti. Spoločnosť Samsung a internetový obchod Andrea Shop pripravili expozíciu s novinkami z bielej a čiernej techniky a s mobilnými telefónmi.

Moddom práve pri príležitosti svojho okrúhleho výročia prináša aj pohľad do minulosti prostredníctvom expozície s retro nábytkom. Nábytok z minulého storočia sa v súčasnosti teší veľkej obľube – najmä medzi mladými ľuďmi, ktorí sa neuspokoja so súčasným dizajnom a chcú svoj interiér ozvláštniť a dodať mu originálny nádych zaujímavým starším kúskom. Retro expozíciu tvoria unikátne kreslá, knižnice, stolíky, stoličky, lustre a ďalšie zaujímavé doplnky.

Vstupenky si môžete zakúpiť už teraz na Predpredaj.sk. A pozor! Každá vstupenka je žrebovateľná o luxusnú koženú sedaciu súpravu v hodnote takmer 5 000 eur od spoločnosti MSJ, mobilný telefón Samsung Galaxy A3 od spoločnosti Andrea Shop a VIP kartu umožňujúcu bezplatný vstup na podujatia organizované Inchebou na rok 2016. 

- reklamná správa -

Viac o téme: Incheba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu