Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový iPhone 6S a 6S Plus - výkonnejší, citlivejší na dotyk

iPhone Zobraziť galériu (4)
iPhone

Spoločnosť Apple pred nedávnom predstavila svojim fanúšikom a zákaznikom nový iPhone 6S a iPhone 6S Plus. Takmer všetky odprezentované zmeny sa udiali pod pod povrchom.

Prekvapí Vás najmä vysoká výdrž batérie, vylepšený fotoaparát spolu s full HD kamerou. Úplnou novinkou je prevratná funkcia Force Touch , ktorá dokáže detegovať intenzitu stlačenia displeja. V operačnom systéme sa využíva nové gesto s názvom Peek and Pop, čo je niečo ako “nahliadni a vyber”. Silnejšie zatlačenie na displej zase funguje ako pravé kliknutie myšou. Podľa očakávaní Apple opäť nastavil latku veľmi vysoko.

Niekoľkonásobne výkonnejší

Nový iPhone 6S a iPhone 6S Plus s úplne novým procesorom Apple A9 ponúkajú celkovo až o 70% silnejší výkon v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi. Ešte badateľnejší rozdiel oceníte najmä v grafike, kde výkon narástol až o 90%. Ak patríte k vášnivým užívateľom internetu, aplikácií a náročnejších hier, s novým výkoným procesorom si prídete určite na svoje.

Jednoducho a rýchlo s iOS 9

Alfou a omegou pre fanúšikov smartfónov je prezeranie webových stránok a surfovanie po internete. Preto je veľmi dôležité, aby bol dobre optimalizovaný aj vyhľadávač. Nový iPhone 6s a iPhone 6S Plus využívajú operačný systém iOS 9. V kombinácií s prehliadačom Safari oceníte plynulosť scrolovania a rýchlosť prezerania stránok. Vynovený iOS 9 je dvakrát tak výkonný ako najsilnejší konkurent od Androidu. Vaše obľubené aplikácie v iOS 9 sú vďaka vyššiemu výkonu rýchlejšie a animácie plynulejšie. Maily, správy aj PDF dokumenty sa zobrazujú dynamickejšie a funkcie multitaskingu pôsobia plynulo a prirodzene. 

Kvalitnejšie „inSight“ fotografie

Vďaka 12-Mpx kamere iSight sú Vaše fotografie ako z profesionálnej zrkadlovky. Vysokú kvalitu obrázkov Vám zabezpečí päťdielny objektív spolu s technológiou Focus Pixels a funkciou automatického zaostrovania. Ak ste vašnivým fotografom a milovníkom selfie určite oceníte aj kryt objektívu zo zafírového kryštálu. Nádejných kameramanov nadchne nahrávanie videa vo formáte 1 080p HD videa (30 alebo 60 snímok/s) ako aj možnosť  spomaleného videa (120 alebo 240 snímok/s). Navyše, pri samotnom nahrávaní, nový iPhone 6S a iPhone 6S Plus disponujú funkciou nepretržitého automatického zaostrovania ako aj snímania statických záberov počas nahrávania videa.

Nový iPhone 6s a iPhone 6s Plus si môžete predobjednať už od piatka 2. októbra  na stránke www.telekom.sk/iphone6s  

Nový iPhone naplno využijete v kombinácii s rýchlym mobilným internetom. Na základe meraní nezávislej spoločnosti P3 Communications získal najlepšie hodnotenie v teste sietí vrátane 4G na Slovensku Telekom, ktorý 4G pokrýva už 68,3% populácie Slovenska.  Ocenenie “Best in Test” Slovak Telekom získal už po dva razy ako jediný slovenský operátor. 

- reklamná správa -

Viac o téme: IPhoneApple
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu