Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Šialenstva na benzínke: Ženy tankovali takmer nahé, dôvod, pre ktorý by ste sa vyzliekli aj vy

Stačilo ísť do bikín a palivo bolo zadarmo Zobraziť galériu (2)
Stačilo ísť do bikín a palivo bolo zadarmo (Zdroj: youtube/ukraine today)

KYJEV - Jedna benzínová pumpa na Ukrajine vie, ako vyzliecť ženy takmer donaha. Dala totiž na známosť, že pokiaľ k nim zavítajú len v bikinách, môžu natankovať zadarmo. Akcia prilákala desiatky žien a tie zase prilákali pohľady zvedavých mužov.

Čerpacia stanica v metropole Kyjev pred pár dňami vymyslela veľmi dobrý marketingový ťah. Rozhlásila po okolí, že každý, kto k nim príde natankovať v bikinách,  za palivo platiť nebude. Výsledok? Na pumpu dorazilo množstvo žien, jedny už prišli v plavkách, iné sa zas do nich prezliekli pri svojom aute. Z miesta na tankovanie sa tak razom stala provizórna pláž.

VIDEO Šialenstva na benzínke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ukraine today)

"Keď som sa dozvedela o tejto akcii, hneď som navrhla manželov, že sa jej musím zúčastniť," povedala Jelena. "Je síce už po letnej sezóne, ale určite nikoho neurazí, keď sa tu ešte zopár žien objaví v bikinách," pridala sa Victoria.

Ak by ste ale čakali, že na pumpe tankovalo len ženské pohlavie, tak sa veľmi mýlite. V rade stálo aj zopár mužov oblečených vo vypožičaných plavkách, ktorým očividne nechýba zmysel pre humor.

VIDEO Šialenstva na benzínke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ukrajina je známa tým, že má dlhé a veľmi studené zimy. Do Kyjeva ale zatiaľ nedorazila. Práve naopak; jeho obyvatelia si momentálne užívajú babie leto s teplotami, ktoré sa miestami vyšplhali až nad dvadsať stupňov.

Viac o téme: TankovanieBenzínová pumpaUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu