Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Poriadne to roztočilo: Dievča sa vyzlieklo v plnej reštaurácii a hladilo sa kečupom

Roztočila to v reštaurácii
Roztočila to v reštaurácii (Zdroj: YouTube)

MIAMI BEACH - Angelic Isabella Valleová (23) čelí obvineniu z obscénneho a lascívneho správania sa po tom, čo pred zaskočenými hosťami v reštaurácii rýchleho občerstvenia predviedla striptíz. Nielenže sa ukázala v celej svoje nahej kráse, ale navyše si po celom tele rozotrela kečup. Polícia s ňou nemala zľutovania a v snahe o jej vypátranie, zverejnila zábery z jej amatérskej "šou" na internete. Vďaka nim ju minulý štvrtok zatkli.

Diváci v klube len vypliešťali oči: Mladé Rusky urobili striptíz pre takúto somarinu

Mladá dievčina si to najprv namierila na druhé poschodie reštaurácie v Miami Beach, no neskôr zostúpila polonahá zo schodov a podľa televízie Local 10 na prízemí prevracala stoly a stoličky. Ku svojmu pôsobivému vystúpeniu pridala aj rozmazanie kečupu po celom tele a dokonca si jednu z kovových nôh zo stoličky strkala medzi zadok.

Valle zatkli vo štvrtok v noci a čelí obvineniu z exhibicionizmu a výtržníctva. Polícia uviedla, že si ľahla na stôl nahá a pri tanci na seba liala kečup. Žena spôsobila v reštaurácii škodu za 420 dolárov, polámala dva stoly a rozbila dva poháre. Po predvedení na súd Valleovej oec v piatok vyhlásil, že jeho dcéra má za sebou sériu psychických problémov. Kauciu stanovili na 3000 dolárov.

Viac o téme: Angelic Isabella Valle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu