Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce odhalenie v prípade vraždiacej matky z Nemecka: Šesť novorodencov mohlo žiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: se.pl)

BAYERUTH – Šesť z ôsmich mŕtvych novorodencov, ktorých telesné pozostatky našli noví obyvatelia rodinného domu v nemeckom Wallenfelse, malo po príchode na svet šancu na život. Vyplýva to zo súdnej pitvy, ktorej výsledky dnes zverejnila bavorská polícia.

Zvyšné dve deti podľa všetkého zomreli hneď po narodení. Podľa vyjadrenia polície z pitvy nebolo možné zistiť, kedy presne sa deti narodili. Ich telesné pozostatky objavili vo štvrtok vo vysokom stupni rozkladu zabalené v uterákoch a umelohmotných taškách. Štyridsaťpäťročná žena, ktorá predtým bývala v dome, sa priznala, že ich porodila. Povedala, že niektoré po príchode na svet žili a ona ich usmrtila. V súčasnosti čaká vo väzbe na súdny proces.

Polícia v súvislosti so smrťou novorodencov vyšetruje jej manžela, s ktorým žena nežije v spoločnej domácnosti. Polícia začala vyšetrovať matku detí, ktorá v súčasnosti žije v neďalekom meste Kronach, v piatok večer. Podľa médií sa tam presťahovala pred niekoľkými týždňami po rozchode s partnerom.

Viac o téme: NovorodenecVraždaNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu