Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (31) trpela mučivými bolesťami: Lekári boli zhrození, keď videli, čo má v hlave

Yadira Rostrová
Yadira Rostrová (Zdroj: Youtube/News Tv)

DALLAS - Američanka Yadira Rostrová (31) bola silnými bolesťami hlavy taká znepokojená, že musela vyhľadať pomoc lekárov. Tam ju však čakalo ešte väčšie prekvapenie. V mozgu jej totiž našli niečo, z čoho by vám mohlo prísť poriadne zle.

Bolesti hlavy Yadiry Rostro boli také zlé, že strácala zrak. Po deviatich mesiacoch utrpenia si povedala, že čakaním sa všetko môže ešte viac zhoršiť a išla na vyšetrenie. Lenže ani lekári si s ňou sprvu nevedeli rady a jej stav sa len naďalej zhoršoval. Zlom prišiel až vtedy, keď sa lekári dopracovali k hrôzostrašnej diagnóze.

Dievčatko (10) boleli zúbky: Neuveríte, čo mu lekár v ústach našiel!

V hlave ženy objavili vaky s larvami pásomnice, ktoré sa jej uhniezdili v mozgu. Pravdepodobne sa jej dostali do tela počas výletu do Mexika pred dvomi rokmi, myslí si Yadira. Larvy sa môžu nachádzať v potravinách kontaminovaných výkalmi a Yadira mala to nešťastie, že sa jej nejako dostali do krvného obehu a potom napadli jej mozog, uvádza Mirror.

„Vyzeralo to trocha ako vajíčka, ale bolo jasno vidno, že ide o vak. A vo vnútri boli malé pásomnice,“ opísal nález neurochirurg Richard Meyra. Podľa lekárov sa žena úplne uzdraví, ale zábery z raritnej operácie si vraj neželala vidieť.

Viac o téme: LarvyPásomnicaYadira Rostro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu