Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Projekt RedSun: Tajná misia NASA, pred 40 rokmi mali ľudia pristáť na Marse

Boli ľudia na Marse?
Boli ľudia na Marse? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Film, ktorý údajne unikol z NASA, má ukazovať rozmazané zábery z misie na Mars uskutočnenej už v roku 1973. Predtým, ako roztrasená kamera poskytne prvé snímky, sa objaví nápis: "Nie pre verejnú distribúciu." Konšpirační teoretici aj vďaka tomu veria, že išlo o "tajný vesmírny program" s kódovým označením Projekt RedSun, kedy koncom 60. a začiatkom 70. rokov pristáli na červenej planéte ľudia.

Pred miliónom rokov sa malo stať niečo strašné: Vojna na Marse, potom prišli na Zem!

Dôvodom, prečo boli tieto skutočnosti pred verejnosťou zatajované je ten, že NASA a ďalšie vlády sú tajne v kontakte s mimozemšťanmi. Niektorí z týchto teoretikov sa dokonca domnievajú, že súčasná sonda Curiosity Rover, ktorá skúma Mars, je obrovský podvod - poukazujúc na to, že lesklé solárne panely vozidla sú "dôkazom", že ich čistia ľudia prítomní priamo na planéte.

Nigel Watson, autor príručky UFO Investigations Manuall, hovorí, že počet konšpirácií o tajných vesmírnych misiách neustále narastá a pripomína mu neslávne známy Projek Serpo.

V novembri 2005 sa ozval istý anonym, ktorý tvrdil, že pracoval pre Defense Intelligence Agency USA a začal posielať informácie o zvláštnom mimozemskom výmennom programe s názvom Projekt Serpo. Svoje údaje založil na 3000-stranovom dokumente napísanom koncom 70-tych rokov a odvážne vyhlasoval, že po zrážke v Roswelli bolo nájdených šesť mimozemšťanov.

O Roswelli sa toho popísalo už dosť a táto správa by nebola ničím prevratným, keby anonym nebol dodal, že jeden z mimozemšťanov, ktorý prežil zrážku, pomáhal vytvoriť tím dvanástich špeciálne vyškolených ľudí na návštevu jeho domovskej planéty Serpo v slnečnej sústave Zeta Reticuli.

Táto misia sa vraj uskutočnila v roku 1965 a oni tam zostali až do roku 1978. Počas svojho pobytu dvaja z nich zomreli, dvaja zostali na planéte a zvyšok, po návrate na Zem, zomrel kvôli vysokým úrovniam radiácie, ktorým bol vystavený na Serpe.

Viac o téme: NASAMars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu