Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Nad slovenským pohorím sa vznášalo UFO: Všetci tomu veria, my sme oslovili odborníkov

Nad pohorím sa vznášal podivný objekt
Nad pohorím sa vznášal podivný objekt (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo šokujúce video, na ktoré upozornil náš čitateľ. Jasne na ňom vidieť neznámy lietajúci objekt, z popisku sa dá vyčítať, že sa vznáša nad jedným zo slovenských pohorí. Pýtali sme sa odborníkov, či sa s niečím podobným stretli a či sa máme obávať reálnej hrozby z vesmíru.

Vaše tipy

Na videu, ktoré sa objavilo na internete, k divákovi prehovorí mladík, ktorý je očividne jeho tvorcom. Na záberoch vidno, ako z auta sníma krajinu, keď odrazu v diaľke zaznamená lietajúci objekt v tvare dokonalého kruhu. Na popisku k videu je jasne vidieť, že vzniklo tento rok a nasnímané bolo v slovenskom pohorí, ktoré však nie je presnejšie lokalizované.

Obrázky môžu naháňať strach, pretože podobné záhadné geometrické tvary sa na oblohe nevidia často a ak áno, všetci zúčastnení svorne tvrdia, že ide stopercentne o UFO.

"Nejde o autentické video, záber je upravený. Len pre zaujímavosť, podobný záber, ten ale nebol upravený, sa objavil pred približne dvomi rokmi nad Martinom. Nešlo ale ani tam o neznámy objekt, ale o letiaci sáčok od koša," vysvetlila Gabriela Slováková z občianskeho združenia SAVPJ, ktorý sa okrem iného zaoberá aj problematikou UFO.

Pozrite si spomínané video

Viac o téme: PohorieUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu